Ga naar content
Open menu

Luxe kerstbuffet in Westervoort voor thuis of op het werk

Wil je dit jaar kunnen kiezen uit de beste vers bereide kerstgerechten? Zonder zelf te koken of inkopen te hoeven doen? Dan kies je ook tijdens de feestdagen voor de service van De Buffetten Boer. De Buffetten Boer biedt acht heerlijke buffetten én een speciaal kerstbuffet die op de door jou gekozen dag en tijd bij je worden afgeleverd. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten van je kerstbuffet in Westervoort.

Luxe kerstbuffet bestellen
Westervoort

Zorgeloos kerstdiner met kerstbuffet in Westervoort

Als je kiest voor een kerstbuffet in Westervoort van De Buffetten Boer besteed je zowel de voorbereiding van je luxe kerstdiner, als de afwas uit. De Buffetten Boer bezorgt jouw topkwaliteit kerstbuffet in Westervoort op de afgesproken dag en tijd, waarna je de warme maaltijden alleen nog hoeft op te warmen. Dat doe je met de meegeleverde professionele opwarmbakken en brandpotjes. Uitserveren kan op de borden en het bestek van De Buffetten Boer. Natuurlijk met de smakelijke verse stokbroden, verse sauzen en drankjes naar keuze. Na het diner halen wij alles weer op, zodat je niet hoeft af te ruimen of af te wassen. Zo heb je alle tijd voor je vrienden, familie of collega’s.

Kies en bestel jouw buffet

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta

Nieuw: geniet van een verse & ambachtelijke maaltijd aan huis

Verse en gezonde maaltijdpakketten! Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis!

Heerlijke extra's!

Kies en bestel jouw buffet naar keuze

Het fijne van een kerstbuffet is, dat je zelf kunt kiezen voor welk buffet je gaat. Elk jaar biedt De Buffetten Boer een speciaal kerstbuffet aan, met traditionele kerstgerechten en -hapjes. Ga je liever voor een boeren buffet, luxe buffet of saté buffet? Dat is zeker mogelijk. Je kiest namelijk zelf van welk buffet je wilt genieten met Kerst. Zo weet je zeker dat iedereen tijdens Kerst geniet van jouw kerstbuffet in Westervoort. Het saté buffet is geschikt voor de liefhebber van de Oosterse keuken. Met saté zit je altijd goed! Liever een Hollandse pot? Dan kies je voor ons stamppot buffet, bestaande uit drie soorten stamppot.

Kerstbuffet in Westervoort voor bedrijven en verenigingen

De Buffetten Boer levert niet alleen buffetten voor kleine gezelschappen. Ook bedrijven, onderwijsinstellingen en verenigingen bestellen hun kerstbuffet in Westervoort bij De Buffetten Boer. Een perfecte keuze voor een etentje met al je collega’s of voetbalvrienden, zelfs geschikt voor gezelschappen bestaande uit meer dan 50 personen! Bovendien levert De Buffetten Boer je kerstbuffet dan al opgewarmd bij je af. Zo kun je direct aan tafel! Wist je dat grote bedrijven zoals Karwei ook gebruik maken van deze service en wij gemiddeld een 9,5 krijgen voor onze heerlijke maaltijden? Er is immers geen leukere manier het jaar af te sluiten dan met een gezamenlijk, smakelijk kerstdiner. Je vraagt eenvoudig een offerte op voor jouw organisatie of vereniging via de offertepagina.

Bestel nu een ambachtelijk kerstbuffet in Westervoort

Wil jij ambachtelijk en zorgeloos genieten tijdens de kerstdagen? Bestel dan nu een kerstbuffet in Westervoort, en wij zorgen ervoor dat alles voor je wordt georganiseerd. Geen stress tijdens Kerst, dat is ook wel eens fijn! Leun lekker achterover en bestel nu een kerstbuffet. Dat is in een paar klikken gebeurd. Levering (bijna) in heel Nederland mogelijk.