Ga naar content
Open menu

Luxe kerstbuffet in Reusel-De Mierden voor thuis of op het werk

Wil je dit jaar kunnen kiezen uit de beste vers bereide kerstgerechten? Zonder zelf te koken of inkopen te hoeven doen? Dan kies je ook tijdens de feestdagen voor de service van De Buffetten Boer. De Buffetten Boer biedt acht heerlijke buffetten én een speciaal kerstbuffet die op de door jou gekozen dag en tijd bij je worden afgeleverd. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten van je kerstbuffet in Reusel-De Mierden.

Luxe kerstbuffet bestellen
Reusel-De Mierden

Zorgeloos kerstdiner met kerstbuffet in Reusel-De Mierden

Een kerstbuffet in Reusel-De Mierden te bestellen doe je eenvoudig online. De Buffetten Boer zorgt ervoor dat jouw maaltijden, drankjes en stokbrood met sausjes op het juiste moment worden geleverd. Daarbij ontvang je ook bestek en borden en handige, professionele opwarmbakken. Je hoeft na ontvangst alleen de warme maaltijden op te warmen en uit te serveren. Nadien haalt De Buffetten Boer de opwarmbakken, servies en bestek weer op. Je hoeft dus niets voor te bereiden en nadien ook niet af te wassen. Zo houd je alle tijd over voor je gasten. Daar draait het immers om met Kerstmis!

Kies en bestel jouw buffet

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta

Nieuw: geniet van een verse & ambachtelijke maaltijd aan huis

Verse en gezonde maaltijdpakketten! Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis!

Heerlijke extra's!

Kies en bestel jouw buffet naar keuze

Het fijne van een kerstbuffet is, dat je zelf kunt kiezen voor welk buffet je gaat. Elk jaar biedt De Buffetten Boer een speciaal kerstbuffet aan, met traditionele kerstgerechten en -hapjes. Ga je liever voor een boeren buffet, luxe buffet of saté buffet? Dat is zeker mogelijk. Je kiest namelijk zelf van welk buffet je wilt genieten met Kerst. Zo weet je zeker dat iedereen tijdens Kerst geniet van jouw kerstbuffet in Reusel-De Mierden. Het saté buffet is geschikt voor de liefhebber van de Oosterse keuken. Met saté zit je altijd goed! Liever een Hollandse pot? Dan kies je voor ons stamppot buffet, bestaande uit drie soorten stamppot.

Kerstdiner met jouw bedrijf in Reusel-De Mierden?

De decembermaand is dé tijd om als werkgever je werknemers een extraatje te geven. Doorgaans worden er kerstpakketten rondgestuurd, maar hoe leuk is het om samen met je collega’s een kerstdiner te organiseren? Ook hiervoor schakel je De Buffetten Boer in. Wij verzorgen een kerstbuffet in Reusel-De Mierden voor grote groepen vanaf 30 personen. Perfect voor een kerstborrel of eindejaarsborrel met je hele bedrijf. Heb je interesse in een kerstbuffet voor jouw bedrijf? Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via onze offertepagina. Regel je zakelijk kerstdiner op tijd, zodat je je niet meer druk hoeft te maken.

Bestel je kerstbuffet in Reusel-De Mierden vast

Als je nu je kerstbuffet in Reusel-De Mierden bestelt bij De Buffetten Boer weet je zeker dat je met de kerstdagen samen geniet van de lekkerste maaltijden, vers en ambachtelijk bereid en bij jou thuis afgeleverd. Bestel je kerstdiner nu en leef zorgeloos toe naar de mooiste dagen van het jaar!

Wist je trouwens dat wij ook luxe kerstbuffetten bezorgen in Bladel, Eersel en Hilvarenbeek? We komen echt (bijna) overal in Nederland!