Ga naar content
Open menu

Luxe kerstbuffet in Ouder-Amstel voor thuis of op het werk

Wil je dit jaar kunnen kiezen uit de beste vers bereide kerstgerechten? Zonder zelf te koken of inkopen te hoeven doen? Dan kies je ook tijdens de feestdagen voor de service van De Buffetten Boer. De Buffetten Boer biedt acht heerlijke buffetten én een speciaal kerstbuffet die op de door jou gekozen dag en tijd bij je worden afgeleverd. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten van je kerstbuffet in Ouder-Amstel.

Luxe kerstbuffet bestellen
Ouder-Amstel

Feestelijk kerstbuffet in Ouder-Amstel

Met de feestdagen wil je genieten van een feestelijke en ambachtelijke maaltijd. Toch heeft niet iedereen zin om urenlang in de keuken te staan. De oplossing? Een kerstbuffet van De Buffetten Boer, bij jou thuisbezorgd in Ouder-Amstel. Wij bezorgen je namelijk een onbezorgde en onvergetelijke Kerst. Door te kiezen voor een compleet verzorgd kerstbuffet, heb je zelf nergens omkijken naar. Wij regelen alles: van het samenstellen van de beste ingrediënten en gerechten tot de afwas. En alles ertussenin! Wij bieden graag een volledige service. Want juist tijdens de feestdagen, willen we dat jij optimaal kunt genieten.

Kies en bestel jouw buffet

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta

Nieuw: geniet van een verse & ambachtelijke maaltijd aan huis

Verse en gezonde maaltijdpakketten! Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis!

Heerlijke extra's!

Kies en bestel jouw buffet naar keuze

Het fijne van een kerstbuffet is, dat je zelf kunt kiezen voor welk buffet je gaat. Elk jaar biedt De Buffetten Boer een speciaal kerstbuffet aan, met traditionele kerstgerechten en -hapjes. Ga je liever voor een boeren buffet, luxe buffet of saté buffet? Dat is zeker mogelijk. Je kiest namelijk zelf van welk buffet je wilt genieten met Kerst. Zo weet je zeker dat iedereen tijdens Kerst geniet van jouw kerstbuffet in Ouder-Amstel. Het saté buffet is geschikt voor de liefhebber van de Oosterse keuken. Met saté zit je altijd goed! Liever een Hollandse pot? Dan kies je voor ons stamppot buffet, bestaande uit drie soorten stamppot.

Kerstdiner met collega’s

Een kerstdiner thuis bereiden kost al veel tijd, laat staan een kerstdiner voor je collega’s voorbereiden. Daarom schakel je De Buffetten Boer ook in als je op het werk wilt genieten van een heerlijk kerstbuffet in Ouder-Amstel. Het is zelfs mogelijk jouw kerstbuffet te bestellen voor 50 personen of meer. Dé manier om smakelijke, vers bereide hapjes te serveren tijdens de kerst- of nieuwjaarsborrel! Vraag jouw vrijblijvende offerte aan via de offertepagina en ontdek wat er mogelijk is voor jouw organisatie.

Bestel jouw kerstbuffet in Ouder-Amstel

Nog geen kerstdiner georganiseerd? Schakel dan De Buffetten Boer in en kies voor een thuisbezorgd kerstbuffet in Ouder-Amstel. Geef je bestelling eenvoudig online door en wij gaan voor je aan de slag. Zoek je een kerstbuffet in Maasdriel? Ook dan kun je terecht bij De Buffetten Boer.