Ga naar content
Open menu

Luxe kerstbuffet in Enschede voor thuis of op het werk

Wil je dit jaar kunnen kiezen uit de beste vers bereide kerstgerechten? Zonder zelf te koken of inkopen te hoeven doen? Dan kies je ook tijdens de feestdagen voor de service van De Buffetten Boer. De Buffetten Boer biedt acht heerlijke buffetten én een speciaal kerstbuffet die op de door jou gekozen dag en tijd bij je worden afgeleverd. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten van je kerstbuffet in Enschede.

Luxe kerstbuffet bestellen
Enschede

Alleen nog opwarmen en genieten

De buffetten van De Buffetten Boer worden bij je thuis afgeleverd met alle zaken die je nodig hebt om een succesvol etentje te organiseren. Zo krijg je natuurlijk de lekkerste gerechten, maar ook servies en bestek. Je warmt de warme maaltijden eenvoudig op in de opwarmbakken. Je krijgt voldoende brandpasta om de maaltijden de hele avond op temperatuur te houden. Met de breng- en haalservice hoef je dus niets in te kopen voor je kerstbuffet in Enschede, niet zelf te koken en ook geen afwas te doen. Ideaal voor Kerstmis, waarbij je alle aandacht wilt hebben voor je naasten.

Kies en bestel jouw buffet

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta

Nieuw: geniet van een verse & ambachtelijke maaltijd aan huis

Verse en gezonde maaltijdpakketten! Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis!

Heerlijke extra's!

Kies en bestel jouw buffet naar keuze

Het fijne van een kerstbuffet is, dat je zelf kunt kiezen voor welk buffet je gaat. Elk jaar biedt De Buffetten Boer een speciaal kerstbuffet aan, met traditionele kerstgerechten en -hapjes. Ga je liever voor een boeren buffet, luxe buffet of saté buffet? Dat is zeker mogelijk. Je kiest namelijk zelf van welk buffet je wilt genieten met Kerst. Zo weet je zeker dat iedereen tijdens Kerst geniet van jouw kerstbuffet in Enschede. Het saté buffet is geschikt voor de liefhebber van de Oosterse keuken. Met saté zit je altijd goed! Liever een Hollandse pot? Dan kies je voor ons stamppot buffet, bestaande uit drie soorten stamppot.

Kerstdiner met jouw bedrijf in Enschede?

De decembermaand is dé tijd om als werkgever je werknemers een extraatje te geven. Doorgaans worden er kerstpakketten rondgestuurd, maar hoe leuk is het om samen met je collega’s een kerstdiner te organiseren? Ook hiervoor schakel je De Buffetten Boer in. Wij verzorgen een kerstbuffet in Enschede voor grote groepen vanaf 30 personen. Perfect voor een kerstborrel of eindejaarsborrel met je hele bedrijf. Heb je interesse in een kerstbuffet voor jouw bedrijf? Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via onze offertepagina. Regel je zakelijk kerstdiner op tijd, zodat je je niet meer druk hoeft te maken.

Op tijd jouw kerstbuffet in Enschede bestellen

Heb jij nog niks geregeld voor je kerstbuffet en lijkt een kerstbuffet in Enschede je wel wat? Bestel dan jouw kerstbuffet bij De Buffetten Boer. Wees er wel op tijd bij, zodat je verzekerd bent van een ambachtelijk kerstdiner. Bij jou thuis bezorgd in Enschede. Ben je op zoek naar een kerstbuffet in Noordoostpolder, Laarbeek of Hengelo? Ook dat is mogelijk. Wij leveren namelijk in (bijna) heel Nederland!