Ga naar content
Open menu

Luxe kerstbuffet in Baarle-Nassau voor thuis of op het werk

Wil je dit jaar kunnen kiezen uit de beste vers bereide kerstgerechten? Zonder zelf te koken of inkopen te hoeven doen? Dan kies je ook tijdens de feestdagen voor de service van De Buffetten Boer. De Buffetten Boer biedt acht heerlijke buffetten én een speciaal kerstbuffet die op de door jou gekozen dag en tijd bij je worden afgeleverd. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten van je kerstbuffet in Baarle-Nassau.

Luxe kerstbuffet bestellen
Baarle-Nassau

Kerstbuffet in Baarle-Nassau aan huis geleverd

Als je gebruik maakt van de service van De Buffetten Boer wordt jouw kerstbuffet in Baarle-Nassau geheel verzorgd bij je thuis geleverd, of op een andere locatie van jouw keuze. Je krijgt alle warme en koude maaltijden al bereid geleverd en warmt de warme gerechten zelf op in de professionele warmhoudbakken. Brandpasta, borden en bestek zijn inbegrepen zodat je direct aan de slag kunt en de heerlijkste hapjes kunt uitserveren. Nadien haalt De Buffetten Boer alles weer op. Je hoeft dus niets voor te bereiden en ook niet af te wassen. Gemiddeld geven klanten onze dienstverlening een 9,5! Daarmee is De Buffetten Boer een ideale keuze voor de Kerstdagen.

Kies en bestel jouw buffet

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta

Nieuw: geniet van een verse & ambachtelijke maaltijd aan huis

Verse en gezonde maaltijdpakketten! Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis!

Heerlijke extra's!

Kies en bestel jouw buffet naar keuze

Het fijne van een kerstbuffet is, dat je zelf kunt kiezen voor welk buffet je gaat. Elk jaar biedt De Buffetten Boer een speciaal kerstbuffet aan, met traditionele kerstgerechten en -hapjes. Ga je liever voor een boeren buffet, luxe buffet of saté buffet? Dat is zeker mogelijk. Je kiest namelijk zelf van welk buffet je wilt genieten met Kerst. Zo weet je zeker dat iedereen tijdens Kerst geniet van jouw kerstbuffet in Baarle-Nassau. Het saté buffet is geschikt voor de liefhebber van de Oosterse keuken. Met saté zit je altijd goed! Liever een Hollandse pot? Dan kies je voor ons stamppot buffet, bestaande uit drie soorten stamppot.

Geniet ook zakelijk van een kerstbuffet in Baarle-Nassau

Naast onze mogelijkheden voor particulieren, is het ook een optie om een zakelijk kerstbuffet te bestellen. De Buffetten Boer is specialist in het organiseren en leveren van buffetten voor grote groepen vanaf 30 personen. Wil jij met je werknemers of collega’s genieten van een kerstbuffet in Baarle-Nassau? Laat het regelen door De Buffetten Boer. Wees er op tijd bij, zodat je verzekerd bent van een kerstbuffet op jouw gewenste datum. Heb je interesse in een zakelijk kerstbuffet? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze offertepagina. Wij nemen vervolgens contact met je op om jouw wensen te bespreken. We denken graag met je mee!

Vers, ambachtelijk en origineel

Wil jij ook samen genieten zonder zelf te hoeven inkopen, koken of afwassen? Laat dan jouw kerstbuffet in Baarle-Nassau dit jaar afleveren waar jij dat wilt en geniet van verse, ambachtelijke en originele gerechten met je naasten. Bestel dan nu eenvoudig jouw buffet naar keuze online!

Wist je trouwens dat wij ook luxe kerstbuffetten bezorgen in Alphen-Chaam, Nuenen, Gerwen en Nederwetten en Goirle? We komen echt (bijna) overal in Nederland!