Ga naar content
Open menu

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Tiel

Laat een heerlijk vers ambachtelijk buffet bij jou thuis bezorgen. Onze klanten geven ons een 9,5. Serveer jouw gasten, werknemers, familie of vrienden een heerlijk ambachtelijk buffet in Tiel

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Tiel
Tiel

Verrassende smaken ontdek je met één van onze heerlijke buffetten

De Buffetten Boer biedt twaalf heerlijke, verrassende buffetten aan voor echte levensgenieters. Ideaal voor een feestje met familie, vrienden of collega’s. Wij zorgen ervoor dat alle ingrediënten, borden, bestek, opwarmbakken en brandpotjes bij je thuis afgeleverd worden en halen alles na de tijd weer op. Zo geniet je samen van een heerlijk buffet in Tiel, zonder inkopen te hoeven doen of af te hoeven wassen.

Buffet thuisbezorgd in Tiel wanneer jij dat wilt

De Buffetten Boer brengt de lekkerste gerechten gewoon bij jou thuis. Je bestelt een buffet in Tiel eenvoudig online, voor het aantal gasten dat je verwacht. Wij leveren op de afgesproken datum jouw salades, stokbrood en andere versbereide gerechten inclusief toebehoren. Zo warm je thuis of op kantoor eenvoudig alles op en houd je het eten warm met de meegeleverde warmhoudbakken en brandpotjes. Na de tijd halen wij alles weer op. Je hoeft dus niets af te wassen. Daarmee is de service van jouw meest flexibele traiteur in Tiel ook heel geschikt voor het organiseren van een feest op een bijzondere locatie. Liever een buffet thuisbezorgd in Buren? Dat kan ook, wij leveren namelijk in heel Nederland.

Kies en bestel jouw buffet

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta

Nieuw: geniet van een verse & ambachtelijke maaltijd aan huis

Verse en gezonde maaltijdpakketten! Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis!

Maak jouw compleet verzorgde buffet helemaal af met deze fijne extra's

Buffet in Tiel: van Italiaans tot Hollands

Wie een themafeestje geeft kan uitermate goed terecht bij De Buffetten Boer voor een passend buffet in Tiel. Kies bijvoorbeeld het American Buffet, het Italiaanse Buffet of het Stamppotbuffet. Met het Stamppotbuffet haal je meerdere soorten stamppotten in huis, voorzien van spekjes, jus en rookworst met lekkere frisse bijgerechten, zoals piccalilly en augurkjes. Vier je een Amerikaans feestje thuis of op kantoor? Laat dan heerlijke chickenwings, hete chilisalade en spareribs bezorgen met catering in Tiel. Het American Buffet of Stamppotbuffet bestel je al voor gezelschappen vanaf 6 personen. Het Italiaans Buffet is verkrijgbaar voor groepen vanaf 12 personen.

Buffet in Tiel voor groot (bedrijfs)feest

Bij het organiseren van een groot feest kan De Buffetten Boer ook veel voor je betekenen. Normaal gesproken is het veel werk een buffet of diner te regelen voor een grote groep mensen, maar met een buffet in Tiel van De Buffetten Boer heb je hier geen omkijken naar. Grote bedrijven in heel Nederland maken al gebruik van deze vorm van catering in Tiel. Waarom zou je jouw bedrijfsfeest niet afsluiten met een heerlijk buffet thuisbezorgd in Tiel? Vraag een offerte op via onze offertepagina, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Buffet Tiel

Wil je volgende week al genieten van één van de ambachtelijke buffetten van De Buffetten Boer? Jouw buffet thuisbezorgd in Tiel regel je eenvoudig online. Bovendien profiteer je altijd van aantrekkelijke prijzen, topkwaliteit verse ingrediënten en een complete service, voor onbezorgd genieten. Wist je trouwens dat wij ook buffetten bezorgen in Buren, Geldermalsen en West Betuwe? We komen echt (bijna) overal in Nederland!