Ga naar content
Open menu

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Tiel

Laat een heerlijk vers ambachtelijk buffet bij jou thuis bezorgen. Onze klanten geven ons een 9,5. Serveer jouw gasten, werknemers, familie of vrienden een heerlijk ambachtelijk buffet in Tiel

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Tiel
Tiel

Verrassende smaken ontdek je met één van onze heerlijke buffetten

De Buffetten Boer biedt twaalf heerlijke, verrassende buffetten aan voor echte levensgenieters. Ideaal voor een feestje met familie, vrienden of collega’s. Wij zorgen ervoor dat alle ingrediënten, borden, bestek, opwarmbakken en brandpotjes bij je thuis afgeleverd worden en halen alles na de tijd weer op. Zo geniet je samen van een heerlijk buffet in Tiel, zonder inkopen te hoeven doen of af te hoeven wassen.

Eten van traiteur in Tiel thuis laten bezorgen

Met een buffet van De Buffetten Boer serveer je onovertroffen maaltijden aan je gasten. Je regelt een buffet thuisbezorgd in Tiel heel eenvoudig online. Ook in de regio bezorgen wij. Dus wil je eten van traiteur in Buren thuis laten bezorgen? Helemaal prima! Jouw buffet in Tiel wordt compleet bij je thuis afgeleverd op het juiste moment, met versbereide gerechten en lekker sauzen, stokbrood en drankjes. Je warmt alles eenvoudig zelf op met de meegeleverde brandpotjes en warmhoudbakken. Nadien halen wij alles – ook het bestek en de borden – weer op, zodat je geen afwas hebt. Veel tevreden klanten gingen jou al voor. Gemiddeld krijgt onze dienstverlening maar liefst een 9,4.

Kies en bestel jouw buffet

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta

Nieuw: geniet van een verse & ambachtelijke maaltijd aan huis

Verse en gezonde maaltijdpakketten! Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis!

Maak jouw compleet verzorgde buffet helemaal af met deze fijne extra's

Smakelijke opties buffet Tiel

Bij De Buffetten Boer vind je geen standaard buffetten. Natuurlijk bestaat jouw buffet thuisbezorgd in Tiel uit heerlijke gerechten, salades en sauzen met stokbrood, maar elk buffet heeft een eigen thema. Zo zet je een grote groep eters eenvoudig een heerlijke tafel voor Italiaanse lekkernijen voor met het Italiaanse Buffet van jouw traiteur in Tiel. Wie graag volop keuze heeft kiest natuurlijk voor het Keuze Is Reuze Buffet, met een grote verscheidenheid aan salades en heerlijke gerechten op basis van varkensvlees, zoals varkenshaas en varkens ribeye. Uiteraard kun je ook voor een bescheiden buffet kiezen, zoals het Satébuffet. Je vult elk buffet in Tiel bovendien eenvoudig aan met extra ingrediënten, zoals salades, drankjes of sauzen.

Buffet in Tiel voor groot (bedrijfs)feest

Bij het organiseren van een groot feest kan De Buffetten Boer ook veel voor je betekenen. Normaal gesproken is het veel werk een buffet of diner te regelen voor een grote groep mensen, maar met een buffet in Tiel van De Buffetten Boer heb je hier geen omkijken naar. Grote bedrijven in heel Nederland maken al gebruik van deze vorm van catering in Tiel. Waarom zou je jouw bedrijfsfeest niet afsluiten met een heerlijk buffet thuisbezorgd in Tiel? Vraag een offerte op via onze offertepagina, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Buffet Tiel

Wil je volgende week al genieten van één van de ambachtelijke buffetten van De Buffetten Boer? Jouw buffet thuisbezorgd in Tiel regel je eenvoudig online. Bovendien profiteer je altijd van aantrekkelijke prijzen, topkwaliteit verse ingrediënten en een complete service, voor onbezorgd genieten.