Ga naar content
Open menu

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Stichtse Vecht

Laat een heerlijk vers ambachtelijk buffet bij jou thuis bezorgen. Onze klanten geven ons een 9,5. Serveer jouw gasten, werknemers, familie of vrienden een heerlijk ambachtelijk buffet in Stichtse Vecht

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Stichtse Vecht
Stichtse Vecht

Laat je buffet thuisbezorgen

Op zoek naar catering in Stichtse Vecht of wil je zonder zorgen genieten van een buffet in Stichtse Vecht? Laat De Buffetten Boer dan een heerlijk buffet klaarmaken voor jou en je gasten. Geniet van de meest diverse smaken bij jou thuis. Verse ingrediënten en alle toebehoren staan op tijd voor jouw deur, zodat je er thuis een onvergetelijk feest van kunt maken.

Verrassend buffet thuisbezorgd in Stichtse Vecht

Als je je gasten eens iets anders voor wilt zetten zonder zelf te koken, kies dan voor de heerlijke gerechten van De Buffetten Boer. De lekkerste smaken, divers en verrassend, worden bij jou thuis afgeleverd. Alle gerechten maak en houd je zelf eenvoudig warm met de professionele warmhoudbakken en brandpotjes. Zo geniet je een avond lang van jouw buffet in Stichtse Vecht. Liever een buffet thuisbezorgd in Utrechtse Heuvelrug? Geen zorgen, we leveren in heel Nederland! Onze klanten geven onze catering in Stichtse Vecht gemiddeld een 9,4. Je bent er met De Buffetten Boer zeker van dat je jezelf en je gasten een onvergetelijke avond bezorgt met één of meer van onze ambachtelijke buffetten.

Kies en bestel jouw buffet

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta

Nieuw: geniet van een verse & ambachtelijke maaltijd aan huis

Verse en gezonde maaltijdpakketten! Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis!

Maak jouw compleet verzorgde buffet helemaal af met deze fijne extra's

Smakelijke opties buffet Stichtse Vecht

Bij De Buffetten Boer vind je geen standaard buffetten. Natuurlijk bestaat jouw buffet thuisbezorgd in Stichtse Vecht uit heerlijke gerechten, salades en sauzen met stokbrood, maar elk buffet heeft een eigen thema. Zo zet je een grote groep eters eenvoudig een heerlijke tafel voor Italiaanse lekkernijen voor met het Italiaanse Buffet van jouw traiteur in Stichtse Vecht. Wie graag volop keuze heeft kiest natuurlijk voor het Keuze Is Reuze Buffet, met een grote verscheidenheid aan salades en heerlijke gerechten op basis van varkensvlees, zoals varkenshaas en varkens ribeye. Uiteraard kun je ook voor een bescheiden buffet kiezen, zoals het Satébuffet. Je vult elk buffet in Stichtse Vecht bovendien eenvoudig aan met extra ingrediënten, zoals salades, drankjes of sauzen.

Catering in Stichtse Vecht: lekker eten met een grote groep

Of je nu met zes, twaalf of meer personen lekker wilt eten, bij De Buffetten Boer ben je aan het juiste adres. Eten regelen voor jouw sportclub, bedrijf of grote instelling wordt een fluitje van een cent als je gebruik maakt van de dienstverlening van De Buffetten Boer. Met catering in Stichtse Vecht organiseer je snel en eenvoudig een leuk en smakelijk eindfeest, een bedrijfsborrel of jubileumfeest voor een collega. Diverse grote organisaties in heel Nederland gingen je al voor. Vraag jouw offerte vrijblijvend op via onze offertepagina om precies te weten wat een buffet in Stichtse Vecht voor jouw club, bedrijf of organisatie kost.

Buffet Stichtse Vecht

Genoeg inspiratie opgedaan op onze website? Plaats dan nu jouw bestelling voor jouw buffet thuisbezorgd in Stichtse Vecht. Bij De Buffetten Boer profiteer je van de meest voordelige en flexibele catering in Stichtse Vecht. Zo voeg je eenvoudig zaken toe aan je bestelling of verplaats je de bezorging van je buffet tot twee dagen van tevoren. Ideaal!