Ga naar content
Open menu

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Steenwijk

Laat een heerlijk vers ambachtelijk buffet bij jou thuis bezorgen. Onze klanten geven ons een 9,5. Serveer jouw gasten, werknemers, familie of vrienden een heerlijk ambachtelijk buffet in Steenwijk

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Steenwijk
Steenwijk

Lekker eten zonder zorgen

Lekkere gerechten op tafel zetten voor een grote groep eters doe je eenvoudig met één van de heerlijke, ambachtelijke buffetten van De Buffetten Boer. Jouw buffet in Steenwijk regel je snel en voordelig online. Geniet van de heerlijkste catering in Steenwijk zonder achteraf op te hoeven ruimen. Alles geleverd en weer opgehaald tegen een scherp tarief.

Het perfecte buffet thuisbezorgd in Steenwijk

Bij De Buffetten Boer heb je vanzelfsprekend ruime keuze uit allerlei heerlijke gerechten. Bestel je buffet in Steenwijk en laat alles wat je nodig hebt bij je thuis of op kantoor bezorgen. Je warmt zelf eenvoudig alles op met de meegeleverde warmhoudbakken en brandpotjes. Je geniet van al het lekkers zolang je wilt, en De Buffetten Boer zorgt er als traiteur in Steenwijk voor dat alles nadien weer opgehaald wordt, zonder bijkomende kosten. De Buffetten Boer levert in heel Nederland, dus ook voor je buffet thuisbezorgd in Steenwijkerland ben je op de juiste plek! Zo organiseer je eenvoudig een borrel of feestje zonder afwas achteraf. Proef ook van onze heerlijke gerechten en bestel jouw catering in Steenwijk bij De Buffetten Boer. Niet voor niets krijgt onze service gemiddeld een 9,4!

Kies en bestel jouw buffet

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta

Nieuw: geniet van een verse & ambachtelijke maaltijd aan huis

Verse en gezonde maaltijdpakketten! Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis!

Maak jouw compleet verzorgde buffet helemaal af met deze fijne extra's

Passend buffet in Steenwijk voor elk gezelschap

Bij De Buffetten Boer heb je vanzelfsprekend ruime keuze uit diverse buffetten. Maar wist je dat jouw buffet thuisbezorgd in Steenwijk ook geheel naar eigen wens aan te passen is? Je voegt eenvoudig extra ingrediënten toe aan je bestelling, of je kiest voor een vegetarische versie van één van onze luxe buffetten. Bestel bijvoorbeeld het Italiaanse Buffet voor vleeseters en vegetariërs, of kies voor een glutenvrije versie van het Luxe Buffet. Je geniet zo optimaal van flexibele, smakelijke catering in Steenwijk. Deze opties zijn alleen beschikbaar bij de buffetten voor groepen vanaf 12 personen.

Buffet in Steenwijk voor jouw sportvereniging

Natuurlijk kun je ook terecht bij De Buffetten Boer als je een grote groep eters verwacht. Denk bijvoorbeeld aan een smakelijk buffet tijdens de seizoensafsluiting van je sportclub, of voor een gezellige borrel voor de vakantie. De Buffetten Boer is een uitstekende, flexibele traiteur in Steenwijk voor dit soort gelegenheden. Je hebt ruime keuze, bent voordelig uit én kunt je bestelling tot twee dagen voor tijd aanpassen. Daarom maken grote bedrijven door heel Nederland al gebruik van de diensten van De Buffetten Boer. Regel jouw catering in Steenwijk voortaan ook eenvoudig, voordelig en snel en vraag je offerte aan via de offertepagina.

Buffet Steenwijk

Supersnel een lekker diner regelen doe je bij De Buffetten Boer. Bestellen doe je eenvoudig online. Natuurlijk pas je jouw buffet thuisbezorgd in Steenwijk eenvoudig aan jouw wensen aan. Liever toch een andere dag genieten van je buffet in Steenwijk? Dan verzet je je bestelling tot twee dagen van tevoren zonder extra kosten. Wist je trouwens dat wij ook buffetten bezorgen in Steenwijkerland, Midden-Drenthe en Meppel? We komen echt (bijna) overal in Nederland!