Ga naar content
Open menu

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Schouwen-Duiveland

Laat een heerlijk vers ambachtelijk buffet bij jou thuis bezorgen. Onze klanten geven ons een 9,5. Serveer jouw gasten, werknemers, familie of vrienden een heerlijk ambachtelijk buffet in Schouwen-Duiveland

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Schouwen-Duiveland
Schouwen-Duiveland

Lekker eten zonder zorgen

Lekkere gerechten op tafel zetten voor een grote groep eters doe je eenvoudig met één van de heerlijke, ambachtelijke buffetten van De Buffetten Boer. Jouw buffet in Schouwen-Duiveland regel je snel en voordelig online. Geniet van de heerlijkste catering in Schouwen-Duiveland zonder achteraf op te hoeven ruimen. Alles geleverd en weer opgehaald tegen een scherp tarief.

Veelzijdig buffet thuisbezorgd in Schouwen-Duiveland

Verwacht je meer dan 50 personen op een feestje? Dan regel je het diner natuurlijk eenvoudig via De Buffetten Boer. Zo bespaar je jezelf een boel werk bij het voorbereiden van je buffet in Schouwen-Duiveland en geniet je samen met je collega’s, vrienden of familie van heerlijke gerechten. Benieuwd wat De Buffetten Boer kan betekenen voor jouw organisatie? Je vraagt eenvoudig een offerte aan voor jouw bedrijfsfeest of familiefeest via onze offertepagina. Bovendien is De Buffetten Boer een uiterst flexibele traiteur in Schouwen-Duiveland. Je wijzigt je bestelling zelfs nog twee dagen van tevoren zonder enige moeite. Wij leveren binnen de regio ook een buffet in Goes

Kies en bestel jouw buffet

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta

Nieuw: geniet van een verse & ambachtelijke maaltijd aan huis

Verse en gezonde maaltijdpakketten! Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis!

Maak jouw compleet verzorgde buffet helemaal af met deze fijne extra's

Buffet in Schouwen-Duiveland: van Italiaans tot Hollands

Wie een themafeestje geeft kan uitermate goed terecht bij De Buffetten Boer voor een passend buffet in Schouwen-Duiveland. Kies bijvoorbeeld het American Buffet, het Italiaanse Buffet of het Stamppotbuffet. Met het Stamppotbuffet haal je meerdere soorten stamppotten in huis, voorzien van spekjes, jus en rookworst met lekkere frisse bijgerechten, zoals piccalilly en augurkjes. Vier je een Amerikaans feestje thuis of op kantoor? Laat dan heerlijke chickenwings, hete chilisalade en spareribs bezorgen met catering in Schouwen-Duiveland. Het American Buffet of Stamppotbuffet bestel je al voor gezelschappen vanaf 6 personen. Het Italiaans Buffet is verkrijgbaar voor groepen vanaf 12 personen.

Traiteur in Schouwen-Duiveland voor bedrijven

Niets is zo gezellig als met een grote groep collega’s of met het hele bedrijf, lekker samen te kunnen eten. Bijvoorbeeld als afsluiter van een groot, jaarlijks bedrijfsfeest. Ook daarvoor kun je De Buffetten Boer inhuren. Wij leveren graag alles wat je nodig hebt voor een buffet in Schouwen-Duiveland, tijdens jouw unieke bedrijfsfeest. Zo geniet jij samen met je collega’s van de meest smakelijke gerechten. Vraag vrijblijvend een offerte op maat op via onze offertepagina. Deze vorm van catering in Schouwen-Duiveland is ook ideaal voor grote schoolgemeenschappen, zorginstellingen of sportclubs.

Buffet Schouwen-Duiveland

Supersnel een lekker diner regelen doe je bij De Buffetten Boer. Bestellen doe je eenvoudig online. Natuurlijk pas je jouw buffet thuisbezorgd in Schouwen-Duiveland eenvoudig aan jouw wensen aan. Liever toch een andere dag genieten van je buffet in Schouwen-Duiveland? Dan verzet je je bestelling tot twee dagen van tevoren zonder extra kosten.