Ga naar content
Open menu

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Overbetuwe

Laat een heerlijk vers ambachtelijk buffet bij jou thuis bezorgen. Onze klanten geven ons een 9,5. Serveer jouw gasten, werknemers, familie of vrienden een heerlijk ambachtelijk buffet in Overbetuwe

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Overbetuwe
Overbetuwe

Lekker eten zonder zorgen

Lekkere gerechten op tafel zetten voor een grote groep eters doe je eenvoudig met één van de heerlijke, ambachtelijke buffetten van De Buffetten Boer. Jouw buffet in Overbetuwe regel je snel en voordelig online. Geniet van de heerlijkste catering in Overbetuwe zonder achteraf op te hoeven ruimen. Alles geleverd en weer opgehaald tegen een scherp tarief.

Buffet thuisbezorgd in Overbetuwe wanneer jij dat wilt

De Buffetten Boer brengt de lekkerste gerechten gewoon bij jou thuis. Je bestelt een buffet in Overbetuwe eenvoudig online, voor het aantal gasten dat je verwacht. Wij leveren op de afgesproken datum jouw salades, stokbrood en andere versbereide gerechten inclusief toebehoren. Zo warm je thuis of op kantoor eenvoudig alles op en houd je het eten warm met de meegeleverde warmhoudbakken en brandpotjes. Na de tijd halen wij alles weer op. Je hoeft dus niets af te wassen. Daarmee is de service van jouw meest flexibele traiteur in Overbetuwe ook heel geschikt voor het organiseren van een feest op een bijzondere locatie. Liever een buffet thuisbezorgd in Lingewaard? Dat kan ook, wij leveren namelijk in heel Nederland.

Kies en bestel jouw buffet

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta

Nieuw: geniet van een verse & ambachtelijke maaltijd aan huis

Verse en gezonde maaltijdpakketten! Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis!

Maak jouw compleet verzorgde buffet helemaal af met deze fijne extra's

Smakelijke opties buffet Overbetuwe

Bij De Buffetten Boer vind je geen standaard buffetten. Natuurlijk bestaat jouw buffet thuisbezorgd in Overbetuwe uit heerlijke gerechten, salades en sauzen met stokbrood, maar elk buffet heeft een eigen thema. Zo zet je een grote groep eters eenvoudig een heerlijke tafel voor Italiaanse lekkernijen voor met het Italiaanse Buffet van jouw traiteur in Overbetuwe. Wie graag volop keuze heeft kiest natuurlijk voor het Keuze Is Reuze Buffet, met een grote verscheidenheid aan salades en heerlijke gerechten op basis van varkensvlees, zoals varkenshaas en varkens ribeye. Uiteraard kun je ook voor een bescheiden buffet kiezen, zoals het Satébuffet. Je vult elk buffet in Overbetuwe bovendien eenvoudig aan met extra ingrediënten, zoals salades, drankjes of sauzen.

Buffet in Overbetuwe voor groot (bedrijfs)feest

Bij het organiseren van een groot feest kan De Buffetten Boer ook veel voor je betekenen. Normaal gesproken is het veel werk een buffet of diner te regelen voor een grote groep mensen, maar met een buffet in Overbetuwe van De Buffetten Boer heb je hier geen omkijken naar. Grote bedrijven in heel Nederland maken al gebruik van deze vorm van catering in Overbetuwe. Waarom zou je jouw bedrijfsfeest niet afsluiten met een heerlijk buffet thuisbezorgd in Overbetuwe? Vraag een offerte op via onze offertepagina, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Buffet Overbetuwe

Supersnel een lekker diner regelen doe je bij De Buffetten Boer. Bestellen doe je eenvoudig online. Natuurlijk pas je jouw buffet thuisbezorgd in Overbetuwe eenvoudig aan jouw wensen aan. Liever toch een andere dag genieten van je buffet in Overbetuwe? Dan verzet je je bestelling tot twee dagen van tevoren zonder extra kosten.