Ga naar content
Open menu

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Oude IJsselstreek

Laat een heerlijk vers ambachtelijk buffet bij jou thuis bezorgen. Onze klanten geven ons een 9,5. Serveer jouw gasten, werknemers, familie of vrienden een heerlijk ambachtelijk buffet in Oude IJsselstreek

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Oude IJsselstreek
Oude IJsselstreek

Laat je buffet thuisbezorgen

Op zoek naar catering in Oude IJsselstreek of wil je zonder zorgen genieten van een buffet in Oude IJsselstreek? Laat De Buffetten Boer dan een heerlijk buffet klaarmaken voor jou en je gasten. Geniet van de meest diverse smaken bij jou thuis. Verse ingrediënten en alle toebehoren staan op tijd voor jouw deur, zodat je er thuis een onvergetelijk feest van kunt maken.

Verrassend buffet thuisbezorgd in Oude IJsselstreek

Als je je gasten eens iets anders voor wilt zetten zonder zelf te koken, kies dan voor de heerlijke gerechten van De Buffetten Boer. De lekkerste smaken, divers en verrassend, worden bij jou thuis afgeleverd. Alle gerechten maak en houd je zelf eenvoudig warm met de professionele warmhoudbakken en brandpotjes. Zo geniet je een avond lang van jouw buffet in Oude IJsselstreek. Liever een buffet thuisbezorgd in Voorst? Geen zorgen, we leveren in heel Nederland! Onze klanten geven onze catering in Oude IJsselstreek gemiddeld een 9,4. Je bent er met De Buffetten Boer zeker van dat je jezelf en je gasten een onvergetelijke avond bezorgt met één of meer van onze ambachtelijke buffetten.

Kies en bestel jouw buffet

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta

Nieuw: geniet van een verse & ambachtelijke maaltijd aan huis

Verse en gezonde maaltijdpakketten! Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis!

Maak jouw compleet verzorgde buffet helemaal af met deze fijne extra's

Smakelijke opties buffet Oude IJsselstreek

Bij De Buffetten Boer vind je geen standaard buffetten. Natuurlijk bestaat jouw buffet thuisbezorgd in Oude IJsselstreek uit heerlijke gerechten, salades en sauzen met stokbrood, maar elk buffet heeft een eigen thema. Zo zet je een grote groep eters eenvoudig een heerlijke tafel voor Italiaanse lekkernijen voor met het Italiaanse Buffet van jouw traiteur in Oude IJsselstreek. Wie graag volop keuze heeft kiest natuurlijk voor het Keuze Is Reuze Buffet, met een grote verscheidenheid aan salades en heerlijke gerechten op basis van varkensvlees, zoals varkenshaas en varkens ribeye. Uiteraard kun je ook voor een bescheiden buffet kiezen, zoals het Satébuffet. Je vult elk buffet in Oude IJsselstreek bovendien eenvoudig aan met extra ingrediënten, zoals salades, drankjes of sauzen.

Warm en koud buffet Oude IJsselstreek thuisbezorgd

De Buffetten Boer blinkt vanzelfsprekend uit in het maken en leveren van buffetten. Wist je dat je ook kunt genieten van een heerlijk buffet in Oude IJsselstreek met grote groepen? Vanaf 25 personen wordt jouw warme buffet zelfs al opgewarmd aangeleverd, zodat je niets meer hoeft te doen en direct op kunt scheppen. Vraag een offerte aan via onze offertepagina, bijvoorbeeld voor een bedrijfsfeest, feest op de sportclub of gelegenheid bij een grote zorginstelling. Diverse bedrijven en instellingen maken reeds gebruik van de catering in Oude IJsselstreek van De Buffetten Boer. Waarom zou jij daar niet voor kiezen?

Buffet Oude IJsselstreek

Genoeg inspiratie opgedaan op onze website? Plaats dan nu jouw bestelling voor jouw buffet thuisbezorgd in Oude IJsselstreek. Bij De Buffetten Boer profiteer je van de meest voordelige en flexibele catering in Oude IJsselstreek. Zo voeg je eenvoudig zaken toe aan je bestelling of verplaats je de bezorging van je buffet tot twee dagen van tevoren. Ideaal!