Ga naar content
Open menu

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Oud-Beijerland

Laat een heerlijk vers ambachtelijk buffet bij jou thuis bezorgen. Onze klanten geven ons een 9,5. Serveer jouw gasten, werknemers, familie of vrienden een heerlijk ambachtelijk buffet in Oud-Beijerland

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Oud-Beijerland
Oud-Beijerland

Ambachtelijk buffet bij jou thuis of op het werk

Schep op wat jij lekker vindt bij één van de heerlijke, ambachtelijke buffetten van De Buffetten Boer. Zo’n buffet in Oud-Beijerland bestel je heel eenvoudig, waarna alles op het afgesproken moment bij je thuis of op het werk geleverd wordt. Jouw buffet thuisbezorgd in Oud-Beijerland komt inclusief borden, bestek, brandpotjes en warmhoudbakken en wordt nadien weer opgehaald. Volop genieten, geen afwas.

Buffet thuisbezorgd in Oud-Beijerland wanneer jij dat wilt

De Buffetten Boer brengt de lekkerste gerechten gewoon bij jou thuis. Je bestelt een buffet in Oud-Beijerland eenvoudig online, voor het aantal gasten dat je verwacht. Wij leveren op de afgesproken datum jouw salades, stokbrood en andere versbereide gerechten inclusief toebehoren. Zo warm je thuis of op kantoor eenvoudig alles op en houd je het eten warm met de meegeleverde warmhoudbakken en brandpotjes. Na de tijd halen wij alles weer op. Je hoeft dus niets af te wassen. Daarmee is de service van jouw meest flexibele traiteur in Oud-Beijerland ook heel geschikt voor het organiseren van een feest op een bijzondere locatie. Liever een buffet thuisbezorgd in Hoogvliet Rotterdam? Dat kan ook, wij leveren namelijk in heel Nederland.

Kies en bestel jouw buffet

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta

Nieuw: geniet van een verse & ambachtelijke maaltijd aan huis

Verse en gezonde maaltijdpakketten! Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis!

Maak jouw compleet verzorgde buffet helemaal af met deze fijne extra's

Buffet in Oud-Beijerland voor kleine en grote eters

Natuurlijk mogen ook de kleinsten meegenieten van al het lekkers van De Buffetten Boer. Speciaal daarvoor zijn de luxe pakketten, beschikbaar vanaf een gezelschap vanaf 12 personen, ook te bestellen voor kleine eters. Daarnaast kun je je catering in Oud-Beijerland geheel aanpassen naar je eigen wensen. Zo bestel je net zo eenvoudig een buffet in Oud-Beijerland voor vegetariërs, mensen die halal eten of een glutenvrij dieet volgen. Je Luxe Buffet, met heerlijke varkenssaté en varkensoesters of Het Vis- en Vlees Buffet met tongfilet, zalm en andere lekkernijen, pas je zo eenvoudig aan.

Buffet in Oud-Beijerland voor jouw sportvereniging

Natuurlijk kun je ook terecht bij De Buffetten Boer als je een grote groep eters verwacht. Denk bijvoorbeeld aan een smakelijk buffet tijdens de seizoensafsluiting van je sportclub, of voor een gezellige borrel voor de vakantie. De Buffetten Boer is een uitstekende, flexibele traiteur in Oud-Beijerland voor dit soort gelegenheden. Je hebt ruime keuze, bent voordelig uit én kunt je bestelling tot twee dagen voor tijd aanpassen. Daarom maken grote bedrijven door heel Nederland al gebruik van de diensten van De Buffetten Boer. Regel jouw catering in Oud-Beijerland voortaan ook eenvoudig, voordelig en snel en vraag je offerte aan via de offertepagina.

Buffet Oud-Beijerland

Heb je alles al geregeld voor je feest behalve het diner? Bestel jouw buffet dan vandaag nog bij De Buffetten Boer. Voordelig, snel geregeld en zonder zorgen genieten van de meest verse en heerlijke gerechten. Zonder afwas, en eenvoudig op maat te bestellen. Catering in Oud-Beijerland voor kleine en grote groepen, zonder afwas. Wist je trouwens dat wij ook buffetten bezorgen in Hoogvliet Rotterdam, Nissewaard en Spijkenisse? We komen echt (bijna) overal in Nederland!