Ga naar content
Open menu

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Noord-Beveland

Laat een heerlijk vers ambachtelijk buffet bij jou thuis bezorgen. Onze klanten geven ons een 9,5. Serveer jouw gasten, werknemers, familie of vrienden een heerlijk ambachtelijk buffet in Noord-Beveland

Bekijk buffetten Of bel 0342 490 047
Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Noord-Beveland
Noord-Beveland

Ontspannen eten met vrienden en familie

Wil je binnenkort een etentje organiseren voor vrienden, familie of collega’s en wil je dat op ontspannen wijze doen? Bespaar jezelf dan de voorbereidingen en bestel een compleet verzorgd, vers en ambachtelijk buffet in Noord-Beveland bij De Buffetten Boer. Jouw buffet thuis bezorgd in Noord-Beveland staat op de afgesproken datum en tijd op de stoep, inclusief bestek, borden en andere toebehoren.

Buffet thuisbezorgd in Noord-Beveland wanneer jij dat wilt

De Buffetten Boer brengt de lekkerste gerechten gewoon bij jou thuis. Je bestelt een buffet in Noord-Beveland eenvoudig online, voor het aantal gasten dat je verwacht. Wij leveren op de afgesproken datum jouw salades, stokbrood en andere versbereide gerechten inclusief toebehoren. Zo warm je thuis of op kantoor eenvoudig alles op en houd je het eten warm met de meegeleverde warmhoudbakken en brandpotjes. Na de tijd halen wij alles weer op. Je hoeft dus niets af te wassen. Daarmee is de service van jouw meest flexibele traiteur in Noord-Beveland ook heel geschikt voor het organiseren van een feest op een bijzondere locatie. Liever een buffet thuisbezorgd in Blauwe Hand? Dat kan ook, wij leveren namelijk in heel Nederland.

Kies en bestel jouw buffet

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta

Maak jouw compleet verzorgde buffet helemaal af met deze fijne extra's

Ruime keuze voor een buffet in Noord-Beveland

Natuurlijk vind je bij De Buffetten Boer de meest uiteenlopende buffetten. Neem bijvoorbeeld het American Buffet, met volop Amerikaanse gerechten zoals spareribs, chickenwings en coleslaw. Ideaal voor een Amerikaans themafeestje. Ga je liever op de gezonde toer bij jouw traiteur in Noord-Beveland? Dan is ons Boerenbuffet een aanrader, met heerlijke beenham, roseval aardappeltjes en huzarensalade. Natuurlijk kun je ook voor onze uitgebreide buffetten kiezen, zoals het Luxe Buffet of het Keuze Is Reuze Buffet. Deze buffetten zijn verkrijgbaar voor groepen vanaf 12 personen. Bij alle buffetten zijn extra opties verkrijgbaar, zoals extra drankjes, salades, vlees of vis. Zo breid je je buffet in Noord-Beveland eenvoudig uit naar de smaak van je gasten.

Buffet in Noord-Beveland voor groot (bedrijfs)feest

Bij het organiseren van een groot feest kan De Buffetten Boer ook veel voor je betekenen. Normaal gesproken is het veel werk een buffet of diner te regelen voor een grote groep mensen, maar met een buffet in Noord-Beveland van De Buffetten Boer heb je hier geen omkijken naar. Grote bedrijven in heel Nederland maken al gebruik van deze vorm van catering in Noord-Beveland. Waarom zou je jouw bedrijfsfeest niet afsluiten met een heerlijk buffet thuisbezorgd in Noord-Beveland? Vraag een offerte op via onze offertepagina, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Buffet Noord-Beveland

Eenvoudig bestellen bij jouw traiteur in Noord-Beveland? Dat kan via de website van De Buffetten Boer. Bestel nu jouw buffetten online en profiteer van aantrekkelijk geprijsde opties, flexibele service en haal de heerlijkste gerechten in huis. Natuurlijk compleet geleverd door De Buffetten Boer, wanneer jij dat wilt. Wist je trouwens dat wij ook buffetten bezorgen in Blauwe Hand, Amsterdam en Dorst? We komen echt (bijna) overal in Nederland!