Ga naar content
Open menu

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Nieuwkoop

Laat een heerlijk vers ambachtelijk buffet bij jou thuis bezorgen. Onze klanten geven ons een 9,5. Serveer jouw gasten, werknemers, familie of vrienden een heerlijk ambachtelijk buffet in Nieuwkoop

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Nieuwkoop
Nieuwkoop

Laat je buffet thuisbezorgen

Op zoek naar catering in Nieuwkoop of wil je zonder zorgen genieten van een buffet in Nieuwkoop? Laat De Buffetten Boer dan een heerlijk buffet klaarmaken voor jou en je gasten. Geniet van de meest diverse smaken bij jou thuis. Verse ingrediënten en alle toebehoren staan op tijd voor jouw deur, zodat je er thuis een onvergetelijk feest van kunt maken.

Jouw buffet thuisbezorgd in Nieuwkoop

Zorgeloos genieten van een buffet in Nieuwkoop is heel eenvoudig. Je kiest de buffetten die jij lekker vindt uit en bestelt deze voor het aantal personen dat je ontvangt. Daarna zorgt De Buffetten Boer ervoor dat alles op tijd geleverd wordt. Niet alleen alle ingrediënten en gerechten, maar ook opwarmbakken, brandpotjes, borden en bestek. Na afloop halen wij alles weer op, dus kun jij moeiteloos genieten van catering in Nieuwkoop. Liever jouw buffet thuisbezorgd in Bodegraven-Reeuwijk? Geen probleem, wij bezorgen in heel Nederland. Je profiteert niet alleen van unieke service, maar ook van voordelige prijzen en ruime keuze. Gemiddeld geven onze klanten ons daarom een 9,4!

Kies en bestel jouw buffet

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta

Nieuw: geniet van een verse & ambachtelijke maaltijd aan huis

Verse en gezonde maaltijdpakketten! Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis!

Maak jouw compleet verzorgde buffet helemaal af met deze fijne extra's

Bijzondere opties buffet Nieuwkoop

In een grote groep met eters vind je altijd wel mensen met een uitgekiend dieet of bijzondere eetwensen. Daarom biedt De Buffetten Boer speciaal daarvoor bijzondere opties aan. Zo bestel je gewoon het buffet in Nieuwkoop van jouw voorkeur, maar kan iedereen aanschuiven. Gasten die graag halal, glutenvrij of vegetarisch eten kunnen net zo goed meegenieten. Bestel gewoon catering in Nieuwkoop bij De Buffetten Boer, en geniet van jouw Keuze Is Reuze of Luxe Buffet zoals jij wilt. Met één van deze buffetten krijg je heerlijke vleesgerechten met bijvoorbeeld varkenshaas thuisbezorgd, groenteschotels, salades en smakelijke bijgerechten. Natuurlijk compleet met drankjes, stokbrood en lekkere sauzen.

Buffet in Nieuwkoop voor groot (bedrijfs)feest

Bij het organiseren van een groot feest kan De Buffetten Boer ook veel voor je betekenen. Normaal gesproken is het veel werk een buffet of diner te regelen voor een grote groep mensen, maar met een buffet in Nieuwkoop van De Buffetten Boer heb je hier geen omkijken naar. Grote bedrijven in heel Nederland maken al gebruik van deze vorm van catering in Nieuwkoop. Waarom zou je jouw bedrijfsfeest niet afsluiten met een heerlijk buffet thuisbezorgd in Nieuwkoop? Vraag een offerte op via onze offertepagina, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Buffet Nieuwkoop

Genoeg inspiratie opgedaan op onze website? Plaats dan nu jouw bestelling voor jouw buffet thuisbezorgd in Nieuwkoop. Bij De Buffetten Boer profiteer je van de meest voordelige en flexibele catering in Nieuwkoop. Zo voeg je eenvoudig zaken toe aan je bestelling of verplaats je de bezorging van je buffet tot twee dagen van tevoren. Ideaal!  Wist je trouwens dat wij ook buffetten bezorgen in Bodegraven-Reeuwijk, Alphen aan den Rijn en De Ronde Venen? We komen echt (bijna) overal in Nederland!