Ga naar content
Open menu

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Nieuw-Vennep

Laat een heerlijk vers ambachtelijk buffet bij jou thuis bezorgen. Onze klanten geven ons een 9,5. Serveer jouw gasten, werknemers, familie of vrienden een heerlijk ambachtelijk buffet in Nieuw-Vennep

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Nieuw-Vennep
Nieuw-Vennep

Ambachtelijk buffet bij jou thuis of op het werk

Schep op wat jij lekker vindt bij één van de heerlijke, ambachtelijke buffetten van De Buffetten Boer. Zo’n buffet in Nieuw-Vennep bestel je heel eenvoudig, waarna alles op het afgesproken moment bij je thuis of op het werk geleverd wordt. Jouw buffet thuisbezorgd in Nieuw-Vennep komt inclusief borden, bestek, brandpotjes en warmhoudbakken en wordt nadien weer opgehaald. Volop genieten, geen afwas.

Het perfecte buffet thuisbezorgd in Nieuw-Vennep

Bij De Buffetten Boer heb je vanzelfsprekend ruime keuze uit allerlei heerlijke gerechten. Bestel je buffet in Nieuw-Vennep en laat alles wat je nodig hebt bij je thuis of op kantoor bezorgen. Je warmt zelf eenvoudig alles op met de meegeleverde warmhoudbakken en brandpotjes. Je geniet van al het lekkers zolang je wilt, en De Buffetten Boer zorgt er als traiteur in Nieuw-Vennep voor dat alles nadien weer opgehaald wordt, zonder bijkomende kosten. De Buffetten Boer levert in heel Nederland, dus ook voor je buffet thuisbezorgd in Hoofddorp ben je op de juiste plek! Zo organiseer je eenvoudig een borrel of feestje zonder afwas achteraf. Proef ook van onze heerlijke gerechten en bestel jouw catering in Nieuw-Vennep bij De Buffetten Boer. Niet voor niets krijgt onze service gemiddeld een 9,4!

Kies en bestel jouw buffet

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta

Nieuw: geniet van een verse & ambachtelijke maaltijd aan huis

Verse en gezonde maaltijdpakketten! Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis!

Maak jouw compleet verzorgde buffet helemaal af met deze fijne extra's

Buffet in Nieuw-Vennep: van Italiaans tot Hollands

Wie een themafeestje geeft kan uitermate goed terecht bij De Buffetten Boer voor een passend buffet in Nieuw-Vennep. Kies bijvoorbeeld het American Buffet, het Italiaanse Buffet of het Stamppotbuffet. Met het Stamppotbuffet haal je meerdere soorten stamppotten in huis, voorzien van spekjes, jus en rookworst met lekkere frisse bijgerechten, zoals piccalilly en augurkjes. Vier je een Amerikaans feestje thuis of op kantoor? Laat dan heerlijke chickenwings, hete chilisalade en spareribs bezorgen met catering in Nieuw-Vennep. Het American Buffet of Stamppotbuffet bestel je al voor gezelschappen vanaf 6 personen. Het Italiaans Buffet is verkrijgbaar voor groepen vanaf 12 personen.

Buffet in Nieuw-Vennep voor jouw sportvereniging

Natuurlijk kun je ook terecht bij De Buffetten Boer als je een grote groep eters verwacht. Denk bijvoorbeeld aan een smakelijk buffet tijdens de seizoensafsluiting van je sportclub, of voor een gezellige borrel voor de vakantie. De Buffetten Boer is een uitstekende, flexibele traiteur in Nieuw-Vennep voor dit soort gelegenheden. Je hebt ruime keuze, bent voordelig uit én kunt je bestelling tot twee dagen voor tijd aanpassen. Daarom maken grote bedrijven door heel Nederland al gebruik van de diensten van De Buffetten Boer. Regel jouw catering in Nieuw-Vennep voortaan ook eenvoudig, voordelig en snel en vraag je offerte aan via de offertepagina.

Buffet Nieuw-Vennep

Heb je alles al geregeld voor je feest behalve het diner? Bestel jouw buffet dan vandaag nog bij De Buffetten Boer. Voordelig, snel geregeld en zonder zorgen genieten van de meest verse en heerlijke gerechten. Zonder afwas, en eenvoudig op maat te bestellen. Catering in Nieuw-Vennep voor kleine en grote groepen, zonder afwas. Wist je trouwens dat wij ook buffetten bezorgen in Hoofddorp, Abbenes en Haarlemmermeer? We komen echt (bijna) overal in Nederland!