Ga naar content
Open menu

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Laren

Laat een heerlijk vers ambachtelijk buffet bij jou thuis bezorgen. Onze klanten geven ons een 9,5. Serveer jouw gasten, werknemers, familie of vrienden een heerlijk ambachtelijk buffet in Laren

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Laren
Laren

Lekker eten zonder zorgen

Lekkere gerechten op tafel zetten voor een grote groep eters doe je eenvoudig met één van de heerlijke, ambachtelijke buffetten van De Buffetten Boer. Jouw buffet in Laren regel je snel en voordelig online. Geniet van de heerlijkste catering in Laren zonder achteraf op te hoeven ruimen. Alles geleverd en weer opgehaald tegen een scherp tarief.

Jouw buffet thuisbezorgd in Laren

Zorgeloos genieten van een buffet in Laren is heel eenvoudig. Je kiest de buffetten die jij lekker vindt uit en bestelt deze voor het aantal personen dat je ontvangt. Daarna zorgt De Buffetten Boer ervoor dat alles op tijd geleverd wordt. Niet alleen alle ingrediënten en gerechten, maar ook opwarmbakken, brandpotjes, borden en bestek. Na afloop halen wij alles weer op, dus kun jij moeiteloos genieten van catering in Laren. Liever jouw buffet thuisbezorgd in Hilversum? Geen probleem, wij bezorgen in heel Nederland. Je profiteert niet alleen van unieke service, maar ook van voordelige prijzen en ruime keuze. Gemiddeld geven onze klanten ons daarom een 9,4!

Kies en bestel jouw buffet

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta

Nieuw: geniet van een verse & ambachtelijke maaltijd aan huis

Verse en gezonde maaltijdpakketten! Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis!

Maak jouw compleet verzorgde buffet helemaal af met deze fijne extra's

Passend buffet in Laren voor elk gezelschap

Bij De Buffetten Boer heb je vanzelfsprekend ruime keuze uit diverse buffetten. Maar wist je dat jouw buffet thuisbezorgd in Laren ook geheel naar eigen wens aan te passen is? Je voegt eenvoudig extra ingrediënten toe aan je bestelling, of je kiest voor een vegetarische versie van één van onze luxe buffetten. Bestel bijvoorbeeld het Italiaanse Buffet voor vleeseters en vegetariërs, of kies voor een glutenvrije versie van het Luxe Buffet. Je geniet zo optimaal van flexibele, smakelijke catering in Laren. Deze opties zijn alleen beschikbaar bij de buffetten voor groepen vanaf 12 personen.

Warm en koud buffet Laren thuisbezorgd

De Buffetten Boer blinkt vanzelfsprekend uit in het maken en leveren van buffetten. Wist je dat je ook kunt genieten van een heerlijk buffet in Laren met grote groepen? Vanaf 25 personen wordt jouw warme buffet zelfs al opgewarmd aangeleverd, zodat je niets meer hoeft te doen en direct op kunt scheppen. Vraag een offerte aan via onze offertepagina, bijvoorbeeld voor een bedrijfsfeest, feest op de sportclub of gelegenheid bij een grote zorginstelling. Diverse bedrijven en instellingen maken reeds gebruik van de catering in Laren van De Buffetten Boer. Waarom zou jij daar niet voor kiezen?

Buffet Laren

Supersnel een lekker diner regelen doe je bij De Buffetten Boer. Bestellen doe je eenvoudig online. Natuurlijk pas je jouw buffet thuisbezorgd in Laren eenvoudig aan jouw wensen aan. Liever toch een andere dag genieten van je buffet in Laren? Dan verzet je je bestelling tot twee dagen van tevoren zonder extra kosten. Wist je trouwens dat wij ook buffetten bezorgen in Hilversum, Eemnes en Blaricum? We komen echt (bijna) overal in Nederland!