Ga naar content
Open menu

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Koggenland

Laat een heerlijk vers ambachtelijk buffet bij jou thuis bezorgen. Onze klanten geven ons een 9,5. Serveer jouw gasten, werknemers, familie of vrienden een heerlijk ambachtelijk buffet in Koggenland

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Koggenland
Koggenland

Lekker eten zonder zorgen

Lekkere gerechten op tafel zetten voor een grote groep eters doe je eenvoudig met één van de heerlijke, ambachtelijke buffetten van De Buffetten Boer. Jouw buffet in Koggenland regel je snel en voordelig online. Geniet van de heerlijkste catering in Koggenland zonder achteraf op te hoeven ruimen. Alles geleverd en weer opgehaald tegen een scherp tarief.

Buffet thuisbezorgd in Koggenland wanneer jij dat wilt

De Buffetten Boer brengt de lekkerste gerechten gewoon bij jou thuis. Je bestelt een buffet in Koggenland eenvoudig online, voor het aantal gasten dat je verwacht. Wij leveren op de afgesproken datum jouw salades, stokbrood en andere versbereide gerechten inclusief toebehoren. Zo warm je thuis of op kantoor eenvoudig alles op en houd je het eten warm met de meegeleverde warmhoudbakken en brandpotjes. Na de tijd halen wij alles weer op. Je hoeft dus niets af te wassen. Daarmee is de service van jouw meest flexibele traiteur in Koggenland ook heel geschikt voor het organiseren van een feest op een bijzondere locatie. Liever een buffet thuisbezorgd in Heerhugowaard? Dat kan ook, wij leveren namelijk in heel Nederland.

Kies en bestel jouw buffet

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta

Nieuw: geniet van een verse & ambachtelijke maaltijd aan huis

Verse en gezonde maaltijdpakketten! Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis!

Maak jouw compleet verzorgde buffet helemaal af met deze fijne extra's

Smakelijke opties buffet Koggenland

Bij De Buffetten Boer vind je geen standaard buffetten. Natuurlijk bestaat jouw buffet thuisbezorgd in Koggenland uit heerlijke gerechten, salades en sauzen met stokbrood, maar elk buffet heeft een eigen thema. Zo zet je een grote groep eters eenvoudig een heerlijke tafel voor Italiaanse lekkernijen voor met het Italiaanse Buffet van jouw traiteur in Koggenland. Wie graag volop keuze heeft kiest natuurlijk voor het Keuze Is Reuze Buffet, met een grote verscheidenheid aan salades en heerlijke gerechten op basis van varkensvlees, zoals varkenshaas en varkens ribeye. Uiteraard kun je ook voor een bescheiden buffet kiezen, zoals het Satébuffet. Je vult elk buffet in Koggenland bovendien eenvoudig aan met extra ingrediënten, zoals salades, drankjes of sauzen.

Geniet samen van heerlijke catering in Koggenland

De Buffetten Boer levert al een heerlijk buffet in Koggenland vanaf 6 personen, maar het is ook mogelijk met veel grotere groepen te genieten van heerlijke catering in Koggenland. Voor groepen vanaf 50 personen is het ook gewoon mogelijk één of meerdere buffetten te laten bezorgen, bijvoorbeeld bij een sportclub, zorginstelling of bij je thuis. Bekijk de mogelijkheden voor een buffet thuisbezorgd in Koggenland op onze website of vraag je offerte op via de offertepagina. De Buffetten Boer levert al geruime tijd aan grote bedrijven in heel Nederland en weet als geen ander hoe jouw bedrijfsfeest of andere grote, feestelijke gelegenheid een succes wordt met een smakelijk buffet.

Buffet Koggenland

Supersnel een lekker diner regelen doe je bij De Buffetten Boer. Bestellen doe je eenvoudig online. Natuurlijk pas je jouw buffet thuisbezorgd in Koggenland eenvoudig aan jouw wensen aan. Liever toch een andere dag genieten van je buffet in Koggenland? Dan verzet je je bestelling tot twee dagen van tevoren zonder extra kosten.