Ga naar content
Open menu

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in IJsselstein

Laat een heerlijk vers ambachtelijk buffet bij jou thuis bezorgen. Onze klanten geven ons een 9,5. Serveer jouw gasten, werknemers, familie of vrienden een heerlijk ambachtelijk buffet in IJsselstein

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in IJsselstein
IJsselstein

Laat je buffet thuisbezorgen

Op zoek naar catering in IJsselstein of wil je zonder zorgen genieten van een buffet in IJsselstein? Laat De Buffetten Boer dan een heerlijk buffet klaarmaken voor jou en je gasten. Geniet van de meest diverse smaken bij jou thuis. Verse ingrediënten en alle toebehoren staan op tijd voor jouw deur, zodat je er thuis een onvergetelijk feest van kunt maken.

Veelzijdig buffet thuisbezorgd in IJsselstein

Verwacht je meer dan 50 personen op een feestje? Dan regel je het diner natuurlijk eenvoudig via De Buffetten Boer. Zo bespaar je jezelf een boel werk bij het voorbereiden van je buffet in IJsselstein en geniet je samen met je collega’s, vrienden of familie van heerlijke gerechten. Benieuwd wat De Buffetten Boer kan betekenen voor jouw organisatie? Je vraagt eenvoudig een offerte aan voor jouw bedrijfsfeest of familiefeest via onze offertepagina. Bovendien is De Buffetten Boer een uiterst flexibele traiteur in IJsselstein. Je wijzigt je bestelling zelfs nog twee dagen van tevoren zonder enige moeite. Wij leveren binnen de regio ook een buffet in Nieuwegein

Kies en bestel jouw buffet

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta

Nieuw: geniet van een verse & ambachtelijke maaltijd aan huis

Verse en gezonde maaltijdpakketten! Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis!

Maak jouw compleet verzorgde buffet helemaal af met deze fijne extra's

Passend buffet in IJsselstein voor elk gezelschap

Bij De Buffetten Boer heb je vanzelfsprekend ruime keuze uit diverse buffetten. Maar wist je dat jouw buffet thuisbezorgd in IJsselstein ook geheel naar eigen wens aan te passen is? Je voegt eenvoudig extra ingrediënten toe aan je bestelling, of je kiest voor een vegetarische versie van één van onze luxe buffetten. Bestel bijvoorbeeld het Italiaanse Buffet voor vleeseters en vegetariërs, of kies voor een glutenvrije versie van het Luxe Buffet. Je geniet zo optimaal van flexibele, smakelijke catering in IJsselstein. Deze opties zijn alleen beschikbaar bij de buffetten voor groepen vanaf 12 personen.

Buffet in IJsselstein voor jouw sportvereniging

Natuurlijk kun je ook terecht bij De Buffetten Boer als je een grote groep eters verwacht. Denk bijvoorbeeld aan een smakelijk buffet tijdens de seizoensafsluiting van je sportclub, of voor een gezellige borrel voor de vakantie. De Buffetten Boer is een uitstekende, flexibele traiteur in IJsselstein voor dit soort gelegenheden. Je hebt ruime keuze, bent voordelig uit én kunt je bestelling tot twee dagen voor tijd aanpassen. Daarom maken grote bedrijven door heel Nederland al gebruik van de diensten van De Buffetten Boer. Regel jouw catering in IJsselstein voortaan ook eenvoudig, voordelig en snel en vraag je offerte aan via de offertepagina.

Buffet IJsselstein

Genoeg inspiratie opgedaan op onze website? Plaats dan nu jouw bestelling voor jouw buffet thuisbezorgd in IJsselstein. Bij De Buffetten Boer profiteer je van de meest voordelige en flexibele catering in IJsselstein. Zo voeg je eenvoudig zaken toe aan je bestelling of verplaats je de bezorging van je buffet tot twee dagen van tevoren. Ideaal!  Wist je trouwens dat wij ook buffetten bezorgen in Nieuwegein, Vianen en Montfoort? We komen echt (bijna) overal in Nederland!