Ga naar content
Open menu

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Hof van Twente

Laat een heerlijk vers ambachtelijk buffet bij jou thuis bezorgen. Onze klanten geven ons een 9,5. Serveer jouw gasten, werknemers, familie of vrienden een heerlijk ambachtelijk buffet in Hof van Twente

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Hof van Twente
Hof van Twente

Ontspannen eten met vrienden en familie

Wil je binnenkort een etentje organiseren voor vrienden, familie of collega’s en wil je dat op ontspannen wijze doen? Bespaar jezelf dan de voorbereidingen en bestel een compleet verzorgd, vers en ambachtelijk buffet in Hof van Twente bij De Buffetten Boer. Jouw buffet thuisbezorgd in Hof van Twente staat op de afgesproken datum en tijd op jouw stoep, inclusief bestek, borden en andere toebehoren.

Luxe traiteur in Hof van Twente: jouw buffet eenvoudig thuisbezorgd 

De Buffetten Boer is de meest luxe traiteur in Hof van Twente. Wij bezorgen jouw smakelijke buffet overal in Nederland, inclusief toebehoren. Ben je op zoek naar een luxe traiteur in Haaksbergen? Ook dat kan! Zo warm je zelf alle gerechten op, waarna jij en je gasten kunnen smullen van heerlijke salades, vers vlees, vis of andere snacks. Je past je buffet bovendien eenvoudig aan naar jouw smaak, met extra ingrediënten of drankjes naar keuze. Jouw buffet in Hof van Twente bevat alles wat je van een buffet mag verwachten, met verrassende smaakcombinaties. Onze klanten beoordelen onze gerechten en service gemiddeld met een 9,4! Dan kies jij toch ook voor een eenvoudig te regelen buffet bij jou thuis als je een feestje geeft?

Kies en bestel jouw buffet

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta

Nieuw: geniet van een verse & ambachtelijke maaltijd aan huis

Verse en gezonde maaltijdpakketten! Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis!

Maak jouw compleet verzorgde buffet helemaal af met deze fijne extra's

Buffet in Hof van Twente: van Italiaans tot Hollands

Wie een themafeestje geeft kan uitermate goed terecht bij De Buffetten Boer voor een passend buffet in Hof van Twente. Kies bijvoorbeeld het American Buffet, het Italiaanse Buffet of het Stamppotbuffet. Met het Stamppotbuffet haal je meerdere soorten stamppotten in huis, voorzien van spekjes, jus en rookworst met lekkere frisse bijgerechten, zoals piccalilly en augurkjes. Vier je een Amerikaans feestje thuis of op kantoor? Laat dan heerlijke chickenwings, hete chilisalade en spareribs bezorgen met catering in Hof van Twente. Het American Buffet of Stamppotbuffet bestel je al voor gezelschappen vanaf 6 personen. Het Italiaans Buffet is verkrijgbaar voor groepen vanaf 12 personen.

Eenvoudig catering in Hof van Twente voor grote groepen regelen

Organiseer je binnenkort een evenement of feest voor een grote groep en wil je de avond afsluiten met een smakelijk diner? Kies dan eens voor een lekker buffet in Hof van Twente. De Buffetten Boer zorgt ook voor jouw buffet in Hof van Twente voor groepen vanaf 50 personen. Grote bedrijven in Nederland, zoals Karwei, maken al jaren dankbaar gebruik van deze optie. Catering in Hof van Twente door De Buffetten Boer laten bezorgen bespaart je tijd en energie en is bijzonder voordelig. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan via de offertepagina. Ook bij een bestelling voor grote groepen is maatwerk mogelijk.

Buffet Hof van Twente

Eenvoudig bestellen bij jouw traiteur in Hof van Twente? Dat kan via de website van De Buffetten Boer. Bestel nu jouw buffetten online en profiteer van aantrekkelijk geprijsde opties, flexibele service en haal de heerlijkste gerechten in huis. Natuurlijk compleet geleverd door De Buffetten Boer, wanneer jij dat wilt.