Ga naar content
Open menu

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Hardinxveld-Giessendam

Laat een heerlijk vers ambachtelijk buffet bij jou thuis bezorgen. Onze klanten geven ons een 9,5. Serveer jouw gasten, werknemers, familie of vrienden een heerlijk ambachtelijk buffet in Hardinxveld-Giessendam

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Hardinxveld-Giessendam
Hardinxveld-Giessendam

Ambachtelijk buffet: voor ieder wat wils

Geniet jij ook altijd van een buffet? Lekker opscheppen wat je zelf wilt, met voldoende keuzes voor iedereen. Catering in Hardinxveld-Giessendam regel jij ook gewoon eenvoudig voor een feestje bij jou thuis of op het werk. Met de unieke service van De Buffetten Boer bestel je al een compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Hardinxveld-Giessendam voor zes personen of meer.

Buffet thuisbezorgd in Hardinxveld-Giessendam wanneer jij dat wilt

De Buffetten Boer brengt de lekkerste gerechten gewoon bij jou thuis. Je bestelt een buffet in Hardinxveld-Giessendam eenvoudig online, voor het aantal gasten dat je verwacht. Wij leveren op de afgesproken datum jouw salades, stokbrood en andere versbereide gerechten inclusief toebehoren. Zo warm je thuis of op kantoor eenvoudig alles op en houd je het eten warm met de meegeleverde warmhoudbakken en brandpotjes. Na de tijd halen wij alles weer op. Je hoeft dus niets af te wassen. Daarmee is de service van jouw meest flexibele traiteur in Hardinxveld-Giessendam ook heel geschikt voor het organiseren van een feest op een bijzondere locatie. Liever een buffet thuisbezorgd in Sliedrecht? Dat kan ook, wij leveren namelijk in heel Nederland.

Kies en bestel jouw buffet

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta

Nieuw: geniet van een verse & ambachtelijke maaltijd aan huis

Verse en gezonde maaltijdpakketten! Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis!

Maak jouw compleet verzorgde buffet helemaal af met deze fijne extra's

Smakelijke opties buffet Hardinxveld-Giessendam

Bij De Buffetten Boer vind je geen standaard buffetten. Natuurlijk bestaat jouw buffet thuisbezorgd in Hardinxveld-Giessendam uit heerlijke gerechten, salades en sauzen met stokbrood, maar elk buffet heeft een eigen thema. Zo zet je een grote groep eters eenvoudig een heerlijke tafel voor Italiaanse lekkernijen voor met het Italiaanse Buffet van jouw traiteur in Hardinxveld-Giessendam. Wie graag volop keuze heeft kiest natuurlijk voor het Keuze Is Reuze Buffet, met een grote verscheidenheid aan salades en heerlijke gerechten op basis van varkensvlees, zoals varkenshaas en varkens ribeye. Uiteraard kun je ook voor een bescheiden buffet kiezen, zoals het Satébuffet. Je vult elk buffet in Hardinxveld-Giessendam bovendien eenvoudig aan met extra ingrediënten, zoals salades, drankjes of sauzen.

Buffet in Hardinxveld-Giessendam voor jouw sportvereniging

Natuurlijk kun je ook terecht bij De Buffetten Boer als je een grote groep eters verwacht. Denk bijvoorbeeld aan een smakelijk buffet tijdens de seizoensafsluiting van je sportclub, of voor een gezellige borrel voor de vakantie. De Buffetten Boer is een uitstekende, flexibele traiteur in Hardinxveld-Giessendam voor dit soort gelegenheden. Je hebt ruime keuze, bent voordelig uit én kunt je bestelling tot twee dagen voor tijd aanpassen. Daarom maken grote bedrijven door heel Nederland al gebruik van de diensten van De Buffetten Boer. Regel jouw catering in Hardinxveld-Giessendam voortaan ook eenvoudig, voordelig en snel en vraag je offerte aan via de offertepagina.

Buffet Hardinxveld-Giessendam

Snel catering in Hardinxveld-Giessendam regelen doe je eenvoudig met de buffetten van De Buffetten Boer. Als je volgende week al wilt genieten van een overheerlijk buffet, samen met familie of vrienden, dan regel je dat vandaag nog via de website. Bestel online alles wat je nodig hebt, inclusief borden en bestek. Of pas je bestelling eenvoudig aan als je je feestje een dag verzet. Geen enkel probleem! Wist je trouwens dat wij ook buffetten bezorgen in Sliedrecht, Altena en Papendrecht? We komen echt (bijna) overal in Nederland!