Ga naar content
Open menu

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Harderwijk

Laat een heerlijk vers ambachtelijk buffet bij jou thuis bezorgen. Onze klanten geven ons een 9,5. Serveer jouw gasten, werknemers, familie of vrienden een heerlijk ambachtelijk buffet in Harderwijk

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Harderwijk
Harderwijk

Uitgebreid samen dineren doe je met een ambachtelijk buffet

Op originele wijze uitgebreid dineren in een ontspannen sfeer, dat doe je natuurlijk met één van de overheerlijke buffetten van De Buffetten Boer. Wij stellen graag jouw perfecte buffet in Harderwijk voor je samen, voor kleine of grote groepen. Ideale catering in Harderwijk, met versbereide ingrediënten en alles wat je nodig hebt om er thuis een spetterend feest van te maken, zonder gedoe vooraf of afwas nadien.

Veelzijdig buffet thuisbezorgd in Harderwijk

Verwacht je meer dan 50 personen op een feestje? Dan regel je het diner natuurlijk eenvoudig via De Buffetten Boer. Zo bespaar je jezelf een boel werk bij het voorbereiden van je buffet in Harderwijk en geniet je samen met je collega’s, vrienden of familie van heerlijke gerechten. Benieuwd wat De Buffetten Boer kan betekenen voor jouw organisatie? Je vraagt eenvoudig een offerte aan voor jouw bedrijfsfeest of familiefeest via onze offertepagina. Bovendien is De Buffetten Boer een uiterst flexibele traiteur in Harderwijk. Je wijzigt je bestelling zelfs nog twee dagen van tevoren zonder enige moeite. Wij leveren binnen de regio ook een buffet in Ermelo

Kies en bestel jouw buffet

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta

Nieuw: geniet van een verse & ambachtelijke maaltijd aan huis

Verse en gezonde maaltijdpakketten! Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis!

Maak jouw compleet verzorgde buffet helemaal af met deze fijne extra's

Smakelijke opties buffet Harderwijk

Bij De Buffetten Boer vind je geen standaard buffetten. Natuurlijk bestaat jouw buffet thuisbezorgd in Harderwijk uit heerlijke gerechten, salades en sauzen met stokbrood, maar elk buffet heeft een eigen thema. Zo zet je een grote groep eters eenvoudig een heerlijke tafel voor Italiaanse lekkernijen voor met het Italiaanse Buffet van jouw traiteur in Harderwijk. Wie graag volop keuze heeft kiest natuurlijk voor het Keuze Is Reuze Buffet, met een grote verscheidenheid aan salades en heerlijke gerechten op basis van varkensvlees, zoals varkenshaas en varkens ribeye. Uiteraard kun je ook voor een bescheiden buffet kiezen, zoals het Satébuffet. Je vult elk buffet in Harderwijk bovendien eenvoudig aan met extra ingrediënten, zoals salades, drankjes of sauzen.

Buffet in Harderwijk voor groot (bedrijfs)feest

Bij het organiseren van een groot feest kan De Buffetten Boer ook veel voor je betekenen. Normaal gesproken is het veel werk een buffet of diner te regelen voor een grote groep mensen, maar met een buffet in Harderwijk van De Buffetten Boer heb je hier geen omkijken naar. Grote bedrijven in heel Nederland maken al gebruik van deze vorm van catering in Harderwijk. Waarom zou je jouw bedrijfsfeest niet afsluiten met een heerlijk buffet thuisbezorgd in Harderwijk? Vraag een offerte op via onze offertepagina, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Buffet Harderwijk

De laatste puntjes op de i voor jouw familie- of bedrijfsfeest, natuurlijk regel je jouw catering in Harderwijk eenvoudig online bij De Buffetten Boer. Wil je volgende week al gebruik maken van onze service of je bestelling aanpassen? Ga dan nu naar onze site en plaats je bestelling. Wist je trouwens dat wij ook buffetten bezorgen in Ermelo, Zeewolde en Putten? We komen echt (bijna) overal in Nederland!