Ga naar content
Open menu

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Gorinchem

Laat een heerlijk vers ambachtelijk buffet bij jou thuis bezorgen. Onze klanten geven ons een 9,5. Serveer jouw gasten, werknemers, familie of vrienden een heerlijk ambachtelijk buffet in Gorinchem

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Gorinchem
Gorinchem

Laat je buffet thuisbezorgen

Op zoek naar catering in Gorinchem of wil je zonder zorgen genieten van een buffet in Gorinchem? Laat De Buffetten Boer dan een heerlijk buffet klaarmaken voor jou en je gasten. Geniet van de meest diverse smaken bij jou thuis. Verse ingrediënten en alle toebehoren staan op tijd voor jouw deur, zodat je er thuis een onvergetelijk feest van kunt maken.

Buffet thuisbezorgd in Gorinchem wanneer jij dat wilt

De Buffetten Boer brengt de lekkerste gerechten gewoon bij jou thuis. Je bestelt een buffet in Gorinchem eenvoudig online, voor het aantal gasten dat je verwacht. Wij leveren op de afgesproken datum jouw salades, stokbrood en andere versbereide gerechten inclusief toebehoren. Zo warm je thuis of op kantoor eenvoudig alles op en houd je het eten warm met de meegeleverde warmhoudbakken en brandpotjes. Na de tijd halen wij alles weer op. Je hoeft dus niets af te wassen. Daarmee is de service van jouw meest flexibele traiteur in Gorinchem ook heel geschikt voor het organiseren van een feest op een bijzondere locatie. Liever een buffet thuisbezorgd in Altena? Dat kan ook, wij leveren namelijk in heel Nederland.

Kies en bestel jouw buffet

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta

Nieuw: geniet van een verse & ambachtelijke maaltijd aan huis

Verse en gezonde maaltijdpakketten! Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis!

Maak jouw compleet verzorgde buffet helemaal af met deze fijne extra's

Bijzondere opties buffet Gorinchem

In een grote groep met eters vind je altijd wel mensen met een uitgekiend dieet of bijzondere eetwensen. Daarom biedt De Buffetten Boer speciaal daarvoor bijzondere opties aan. Zo bestel je gewoon het buffet in Gorinchem van jouw voorkeur, maar kan iedereen aanschuiven. Gasten die graag halal, glutenvrij of vegetarisch eten kunnen net zo goed meegenieten. Bestel gewoon catering in Gorinchem bij De Buffetten Boer, en geniet van jouw Keuze Is Reuze of Luxe Buffet zoals jij wilt. Met één van deze buffetten krijg je heerlijke vleesgerechten met bijvoorbeeld varkenshaas thuisbezorgd, groenteschotels, salades en smakelijke bijgerechten. Natuurlijk compleet met drankjes, stokbrood en lekkere sauzen.

Buffet in Gorinchem voor groot (bedrijfs)feest

Bij het organiseren van een groot feest kan De Buffetten Boer ook veel voor je betekenen. Normaal gesproken is het veel werk een buffet of diner te regelen voor een grote groep mensen, maar met een buffet in Gorinchem van De Buffetten Boer heb je hier geen omkijken naar. Grote bedrijven in heel Nederland maken al gebruik van deze vorm van catering in Gorinchem. Waarom zou je jouw bedrijfsfeest niet afsluiten met een heerlijk buffet thuisbezorgd in Gorinchem? Vraag een offerte op via onze offertepagina, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Buffet Gorinchem

Genoeg inspiratie opgedaan op onze website? Plaats dan nu jouw bestelling voor jouw buffet thuisbezorgd in Gorinchem. Bij De Buffetten Boer profiteer je van de meest voordelige en flexibele catering in Gorinchem. Zo voeg je eenvoudig zaken toe aan je bestelling of verplaats je de bezorging van je buffet tot twee dagen van tevoren. Ideaal!  Wist je trouwens dat wij ook buffetten bezorgen in Altena, Hardinxveld-Giessendam en Sliedrecht? We komen echt (bijna) overal in Nederland!