Ga naar content
Open menu

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in De Bilt

Laat een heerlijk vers ambachtelijk buffet bij jou thuis bezorgen. Onze klanten geven ons een 9,5. Serveer jouw gasten, werknemers, familie of vrienden een heerlijk ambachtelijk buffet in De Bilt

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in De Bilt
De Bilt

Laat je buffet thuisbezorgen

Op zoek naar catering in De Bilt of wil je zonder zorgen genieten van een buffet in De Bilt? Laat De Buffetten Boer dan een heerlijk buffet klaarmaken voor jou en je gasten. Geniet van de meest diverse smaken bij jou thuis. Verse ingrediënten en alle toebehoren staan op tijd voor jouw deur, zodat je er thuis een onvergetelijk feest van kunt maken.

Verrassend buffet thuisbezorgd in De Bilt

Als je je gasten eens iets anders voor wilt zetten zonder zelf te koken, kies dan voor de heerlijke gerechten van De Buffetten Boer. De lekkerste smaken, divers en verrassend, worden bij jou thuis afgeleverd. Alle gerechten maak en houd je zelf eenvoudig warm met de professionele warmhoudbakken en brandpotjes. Zo geniet je een avond lang van jouw buffet in De Bilt. Liever een buffet thuisbezorgd in Zeist? Geen zorgen, we leveren in heel Nederland! Onze klanten geven onze catering in De Bilt gemiddeld een 9,4. Je bent er met De Buffetten Boer zeker van dat je jezelf en je gasten een onvergetelijke avond bezorgt met één of meer van onze ambachtelijke buffetten.

Kies en bestel jouw buffet

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta

Nieuw: geniet van een verse & ambachtelijke maaltijd aan huis

Verse en gezonde maaltijdpakketten! Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis!

Maak jouw compleet verzorgde buffet helemaal af met deze fijne extra's

Passend buffet in De Bilt voor elk gezelschap

Bij De Buffetten Boer heb je vanzelfsprekend ruime keuze uit diverse buffetten. Maar wist je dat jouw buffet thuisbezorgd in De Bilt ook geheel naar eigen wens aan te passen is? Je voegt eenvoudig extra ingrediënten toe aan je bestelling, of je kiest voor een vegetarische versie van één van onze luxe buffetten. Bestel bijvoorbeeld het Italiaanse Buffet voor vleeseters en vegetariërs, of kies voor een glutenvrije versie van het Luxe Buffet. Je geniet zo optimaal van flexibele, smakelijke catering in De Bilt. Deze opties zijn alleen beschikbaar bij de buffetten voor groepen vanaf 12 personen.

Flexibele traiteur in De Bilt nodig?

Als je op korte termijn catering in De Bilt nodig hebt voor een grote groep mensen, dan is De Buffetten Boer de aangewezen partij om dat te regelen. Schakel De Buffetten Boer bijvoorbeeld in als je binnenkort een bedrijfsfeest wilt organiseren. Diverse grote bedrijven, zorg- en onderwijsinstellingen wisten De Buffetten Boer al te vinden. Je profiteert altijd van topkwaliteit catering in De Bilt, flexibele voorwaarden en aantrekkelijke prijzen. Zo pas je je bestelling zelfs twee dagen van tevoren nog aan als dat nodig is. Weten wat een avond genieten van een buffet in De Bilt voor jouw organisatie kost? Vraag dan een vrijblijvende offerte op maat aan via de website.

Buffet De Bilt

Genoeg inspiratie opgedaan op onze website? Plaats dan nu jouw bestelling voor jouw buffet thuisbezorgd in De Bilt. Bij De Buffetten Boer profiteer je van de meest voordelige en flexibele catering in De Bilt. Zo voeg je eenvoudig zaken toe aan je bestelling of verplaats je de bezorging van je buffet tot twee dagen van tevoren. Ideaal!