Ga naar content
Open menu

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Dalfsen

Laat een heerlijk vers ambachtelijk buffet bij jou thuis bezorgen. Onze klanten geven ons een 9,5. Serveer jouw gasten, werknemers, familie of vrienden een heerlijk ambachtelijk buffet in Dalfsen

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Dalfsen
Dalfsen

Lekker eten zonder zorgen

Lekkere gerechten op tafel zetten voor een grote groep eters doe je eenvoudig met één van de heerlijke, ambachtelijke buffetten van De Buffetten Boer. Jouw buffet in Dalfsen regel je snel en voordelig online. Geniet van de heerlijkste catering in Dalfsen zonder achteraf op te hoeven ruimen. Alles geleverd en weer opgehaald tegen een scherp tarief.

Veelzijdig buffet thuisbezorgd in Dalfsen

Verwacht je meer dan 50 personen op een feestje? Dan regel je het diner natuurlijk eenvoudig via De Buffetten Boer. Zo bespaar je jezelf een boel werk bij het voorbereiden van je buffet in Dalfsen en geniet je samen met je collega’s, vrienden of familie van heerlijke gerechten. Benieuwd wat De Buffetten Boer kan betekenen voor jouw organisatie? Je vraagt eenvoudig een offerte aan voor jouw bedrijfsfeest of familiefeest via onze offertepagina. Bovendien is De Buffetten Boer een uiterst flexibele traiteur in Dalfsen. Je wijzigt je bestelling zelfs nog twee dagen van tevoren zonder enige moeite. Wij leveren binnen de regio ook een buffet in Dinkelland

Kies en bestel jouw buffet

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta

Nieuw: geniet van een verse & ambachtelijke maaltijd aan huis

Verse en gezonde maaltijdpakketten! Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis!

Maak jouw compleet verzorgde buffet helemaal af met deze fijne extra's

Het ideale buffet Dalfsen thuisbezorgd

Zelf een buffet samenstellen kost veel tijd en energie. Laat De Buffetten Boer daarom het werk doen en verras je gasten met de lekkerste gerechten. Die laat je thuisbezorgen, zodat je geen enkel omkijken hebt naar de voorbereiding. Geniet samen van een Boerenbuffet, Satébuffet of uitgebreide Luxe Buffet. Het Boerenbuffet bevat de lekkerste boerenklassiekers, zoals een stoofpotje en beenham. Het Satébuffet is perfect voor liefhebbers van een Indisch buffet in Dalfsen. Welk buffet je ook kiest, met De Buffetten Boer als traiteur in Dalfsen weet je zeker dat je samen geniet van de lekkerste smaken, van elk continent.

Buffet in Dalfsen voor groot (bedrijfs)feest

Bij het organiseren van een groot feest kan De Buffetten Boer ook veel voor je betekenen. Normaal gesproken is het veel werk een buffet of diner te regelen voor een grote groep mensen, maar met een buffet in Dalfsen van De Buffetten Boer heb je hier geen omkijken naar. Grote bedrijven in heel Nederland maken al gebruik van deze vorm van catering in Dalfsen. Waarom zou je jouw bedrijfsfeest niet afsluiten met een heerlijk buffet thuisbezorgd in Dalfsen? Vraag een offerte op via onze offertepagina, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Buffet Dalfsen

Supersnel een lekker diner regelen doe je bij De Buffetten Boer. Bestellen doe je eenvoudig online. Natuurlijk pas je jouw buffet thuisbezorgd in Dalfsen eenvoudig aan jouw wensen aan. Liever toch een andere dag genieten van je buffet in Dalfsen? Dan verzet je je bestelling tot twee dagen van tevoren zonder extra kosten. Wist je trouwens dat wij ook buffetten bezorgen in Dinkelland, Zwartewaterland en Ommen? We komen echt (bijna) overal in Nederland!