Ga naar content
Open menu

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Coevorden

Laat een heerlijk vers ambachtelijk buffet bij jou thuis bezorgen. Onze klanten geven ons een 9,5. Serveer jouw gasten, werknemers, familie of vrienden een heerlijk ambachtelijk buffet in Coevorden

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Coevorden
Coevorden

Laat je buffet thuisbezorgen

Op zoek naar catering in Coevorden of wil je zonder zorgen genieten van een buffet in Coevorden? Laat De Buffetten Boer dan een heerlijk buffet klaarmaken voor jou en je gasten. Geniet van de meest diverse smaken bij jou thuis. Verse ingrediënten en alle toebehoren staan op tijd voor jouw deur, zodat je er thuis een onvergetelijk feest van kunt maken.

Verrassend buffet thuisbezorgd in Coevorden

Als je je gasten eens iets anders voor wilt zetten zonder zelf te koken, kies dan voor de heerlijke gerechten van De Buffetten Boer. De lekkerste smaken, divers en verrassend, worden bij jou thuis afgeleverd. Alle gerechten maak en houd je zelf eenvoudig warm met de professionele warmhoudbakken en brandpotjes. Zo geniet je een avond lang van jouw buffet in Coevorden. Liever een buffet thuisbezorgd in Hardenberg? Geen zorgen, we leveren in heel Nederland! Onze klanten geven onze catering in Coevorden gemiddeld een 9,4. Je bent er met De Buffetten Boer zeker van dat je jezelf en je gasten een onvergetelijke avond bezorgt met één of meer van onze ambachtelijke buffetten.

Kies en bestel jouw buffet

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta

Nieuw: geniet van een verse & ambachtelijke maaltijd aan huis

Verse en gezonde maaltijdpakketten! Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis!

Maak jouw compleet verzorgde buffet helemaal af met deze fijne extra's

Smakelijke opties buffet Coevorden

Bij De Buffetten Boer vind je geen standaard buffetten. Natuurlijk bestaat jouw buffet thuisbezorgd in Coevorden uit heerlijke gerechten, salades en sauzen met stokbrood, maar elk buffet heeft een eigen thema. Zo zet je een grote groep eters eenvoudig een heerlijke tafel voor Italiaanse lekkernijen voor met het Italiaanse Buffet van jouw traiteur in Coevorden. Wie graag volop keuze heeft kiest natuurlijk voor het Keuze Is Reuze Buffet, met een grote verscheidenheid aan salades en heerlijke gerechten op basis van varkensvlees, zoals varkenshaas en varkens ribeye. Uiteraard kun je ook voor een bescheiden buffet kiezen, zoals het Satébuffet. Je vult elk buffet in Coevorden bovendien eenvoudig aan met extra ingrediënten, zoals salades, drankjes of sauzen.

Geniet samen van heerlijke catering in Coevorden

De Buffetten Boer levert al een heerlijk buffet in Coevorden vanaf 6 personen, maar het is ook mogelijk met veel grotere groepen te genieten van heerlijke catering in Coevorden. Voor groepen vanaf 50 personen is het ook gewoon mogelijk één of meerdere buffetten te laten bezorgen, bijvoorbeeld bij een sportclub, zorginstelling of bij je thuis. Bekijk de mogelijkheden voor een buffet thuisbezorgd in Coevorden op onze website of vraag je offerte op via de offertepagina. De Buffetten Boer levert al geruime tijd aan grote bedrijven in heel Nederland en weet als geen ander hoe jouw bedrijfsfeest of andere grote, feestelijke gelegenheid een succes wordt met een smakelijk buffet.

Buffet Coevorden

Genoeg inspiratie opgedaan op onze website? Plaats dan nu jouw bestelling voor jouw buffet thuisbezorgd in Coevorden. Bij De Buffetten Boer profiteer je van de meest voordelige en flexibele catering in Coevorden. Zo voeg je eenvoudig zaken toe aan je bestelling of verplaats je de bezorging van je buffet tot twee dagen van tevoren. Ideaal!