Ga naar content
Open menu

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Bodegraven-Reeuwijk

Laat een heerlijk vers ambachtelijk buffet bij jou thuis bezorgen. Onze klanten geven ons een 9,5. Serveer jouw gasten, werknemers, familie of vrienden een heerlijk ambachtelijk buffet in Bodegraven-Reeuwijk

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Bodegraven-Reeuwijk
Bodegraven-Reeuwijk

Moeiteloos een ambachtelijk buffet op tafel

De Buffetten Boer levert ambachtelijke buffetten voor feestelijke gelegenheden, met smakelijk bereide gerechten en verse ingrediënten. Hiermee zet je in een handomdraai een verrassende en verrukkelijke verzameling gerechten op tafel voor vrienden, familie of collega’s. Jouw buffet in Bodegraven-Reeuwijk wordt altijd geleverd met borden, bestek en andere toebehoren en nadien opgehaald, zodat je geen afwas hebt.

Het perfecte buffet thuisbezorgd in Bodegraven-Reeuwijk

Bij De Buffetten Boer heb je vanzelfsprekend ruime keuze uit allerlei heerlijke gerechten. Bestel je buffet in Bodegraven-Reeuwijk en laat alles wat je nodig hebt bij je thuis of op kantoor bezorgen. Je warmt zelf eenvoudig alles op met de meegeleverde warmhoudbakken en brandpotjes. Je geniet van al het lekkers zolang je wilt, en De Buffetten Boer zorgt er als traiteur in Bodegraven-Reeuwijk voor dat alles nadien weer opgehaald wordt, zonder bijkomende kosten. De Buffetten Boer levert in heel Nederland, dus ook voor je buffet thuisbezorgd in Bodegraven ben je op de juiste plek! Zo organiseer je eenvoudig een borrel of feestje zonder afwas achteraf. Proef ook van onze heerlijke gerechten en bestel jouw catering in Bodegraven-Reeuwijk bij De Buffetten Boer. Niet voor niets krijgt onze service gemiddeld een 9,4!

Kies en bestel jouw buffet

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta

Nieuw: geniet van een verse & ambachtelijke maaltijd aan huis

Verse en gezonde maaltijdpakketten! Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis!

Maak jouw compleet verzorgde buffet helemaal af met deze fijne extra's

Buffet in Bodegraven-Reeuwijk voor kleine en grote eters

Natuurlijk mogen ook de kleinsten meegenieten van al het lekkers van De Buffetten Boer. Speciaal daarvoor zijn de luxe pakketten, beschikbaar vanaf een gezelschap vanaf 12 personen, ook te bestellen voor kleine eters. Daarnaast kun je je catering in Bodegraven-Reeuwijk geheel aanpassen naar je eigen wensen. Zo bestel je net zo eenvoudig een buffet in Bodegraven-Reeuwijk voor vegetariërs, mensen die halal eten of een glutenvrij dieet volgen. Je Luxe Buffet, met heerlijke varkenssaté en varkensoesters of Het Vis- en Vlees Buffet met tongfilet, zalm en andere lekkernijen, pas je zo eenvoudig aan.

Warm en koud buffet Bodegraven-Reeuwijk thuisbezorgd

De Buffetten Boer blinkt vanzelfsprekend uit in het maken en leveren van buffetten. Wist je dat je ook kunt genieten van een heerlijk buffet in Bodegraven-Reeuwijk met grote groepen? Vanaf 25 personen wordt jouw warme buffet zelfs al opgewarmd aangeleverd, zodat je niets meer hoeft te doen en direct op kunt scheppen. Vraag een offerte aan via onze offertepagina, bijvoorbeeld voor een bedrijfsfeest, feest op de sportclub of gelegenheid bij een grote zorginstelling. Diverse bedrijven en instellingen maken reeds gebruik van de catering in Bodegraven-Reeuwijk van De Buffetten Boer. Waarom zou jij daar niet voor kiezen?

Buffet Bodegraven-Reeuwijk

Zin in een feestje, maar niet in gedoe? Bestel jouw buffet in Bodegraven-Reeuwijk vandaag nog en geniet volgende week al van heerlijke gerechten zonder zelf te hoeven koken. Toch een andere dag in gedachten? Dan verzet je je bestelling eenvoudig tot twee dagen van tevoren. Je geniet altijd van heerlijke verse ingrediënten en de lekkerste catering in Bodegraven-Reeuwijk bij De Buffetten Boer. Wist je trouwens dat wij ook buffetten bezorgen in Bodegraven, Nieuwkoop en Gouda? We komen echt (bijna) overal in Nederland!