Ga naar content
Open menu

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Bloemendaal

Laat een heerlijk vers ambachtelijk buffet bij jou thuis bezorgen. Onze klanten geven ons een 9,5. Serveer jouw gasten, werknemers, familie of vrienden een heerlijk ambachtelijk buffet in Bloemendaal

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Bloemendaal
Bloemendaal

Laat je buffet thuisbezorgen

Op zoek naar catering in Bloemendaal of wil je zonder zorgen genieten van een buffet in Bloemendaal? Laat De Buffetten Boer dan een heerlijk buffet klaarmaken voor jou en je gasten. Geniet van de meest diverse smaken bij jou thuis. Verse ingrediënten en alle toebehoren staan op tijd voor jouw deur, zodat je er thuis een onvergetelijk feest van kunt maken.

Het perfecte buffet thuisbezorgd in Bloemendaal

Bij De Buffetten Boer heb je vanzelfsprekend ruime keuze uit allerlei heerlijke gerechten. Bestel je buffet in Bloemendaal en laat alles wat je nodig hebt bij je thuis of op kantoor bezorgen. Je warmt zelf eenvoudig alles op met de meegeleverde warmhoudbakken en brandpotjes. Je geniet van al het lekkers zolang je wilt, en De Buffetten Boer zorgt er als traiteur in Bloemendaal voor dat alles nadien weer opgehaald wordt, zonder bijkomende kosten. De Buffetten Boer levert in heel Nederland, dus ook voor je buffet thuisbezorgd in Haarlem ben je op de juiste plek! Zo organiseer je eenvoudig een borrel of feestje zonder afwas achteraf. Proef ook van onze heerlijke gerechten en bestel jouw catering in Bloemendaal bij De Buffetten Boer. Niet voor niets krijgt onze service gemiddeld een 9,4!

Kies en bestel jouw buffet

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta

Nieuw: geniet van een verse & ambachtelijke maaltijd aan huis

Verse en gezonde maaltijdpakketten! Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis!

Maak jouw compleet verzorgde buffet helemaal af met deze fijne extra's

Bijzondere opties buffet Bloemendaal

In een grote groep met eters vind je altijd wel mensen met een uitgekiend dieet of bijzondere eetwensen. Daarom biedt De Buffetten Boer speciaal daarvoor bijzondere opties aan. Zo bestel je gewoon het buffet in Bloemendaal van jouw voorkeur, maar kan iedereen aanschuiven. Gasten die graag halal, glutenvrij of vegetarisch eten kunnen net zo goed meegenieten. Bestel gewoon catering in Bloemendaal bij De Buffetten Boer, en geniet van jouw Keuze Is Reuze of Luxe Buffet zoals jij wilt. Met één van deze buffetten krijg je heerlijke vleesgerechten met bijvoorbeeld varkenshaas thuisbezorgd, groenteschotels, salades en smakelijke bijgerechten. Natuurlijk compleet met drankjes, stokbrood en lekkere sauzen.

Buffet in Bloemendaal voor groot (bedrijfs)feest

Bij het organiseren van een groot feest kan De Buffetten Boer ook veel voor je betekenen. Normaal gesproken is het veel werk een buffet of diner te regelen voor een grote groep mensen, maar met een buffet in Bloemendaal van De Buffetten Boer heb je hier geen omkijken naar. Grote bedrijven in heel Nederland maken al gebruik van deze vorm van catering in Bloemendaal. Waarom zou je jouw bedrijfsfeest niet afsluiten met een heerlijk buffet thuisbezorgd in Bloemendaal? Vraag een offerte op via onze offertepagina, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Buffet Bloemendaal

Genoeg inspiratie opgedaan op onze website? Plaats dan nu jouw bestelling voor jouw buffet thuisbezorgd in Bloemendaal. Bij De Buffetten Boer profiteer je van de meest voordelige en flexibele catering in Bloemendaal. Zo voeg je eenvoudig zaken toe aan je bestelling of verplaats je de bezorging van je buffet tot twee dagen van tevoren. Ideaal!  Wist je trouwens dat wij ook buffetten bezorgen in Haarlem, Velsen en Heemstede? We komen echt (bijna) overal in Nederland!