Ga naar content
Open menu

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Berlicum

Laat een heerlijk vers ambachtelijk buffet bij jou thuis bezorgen. Onze klanten geven ons een 9,5. Serveer jouw gasten, werknemers, familie of vrienden een heerlijk ambachtelijk buffet in Berlicum

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Berlicum
Berlicum

Uitgebreid samen dineren doe je met een ambachtelijk buffet

Op originele wijze uitgebreid dineren in een ontspannen sfeer, dat doe je natuurlijk met één van de overheerlijke buffetten van De Buffetten Boer. Wij stellen graag jouw perfecte buffet in Berlicum voor je samen, voor kleine of grote groepen. Ideale catering in Berlicum, met versbereide ingrediënten en alles wat je nodig hebt om er thuis een spetterend feest van te maken, zonder gedoe vooraf of afwas nadien.

Veelzijdig buffet thuisbezorgd in Berlicum

Verwacht je meer dan 50 personen op een feestje? Dan regel je het diner natuurlijk eenvoudig via De Buffetten Boer. Zo bespaar je jezelf een boel werk bij het voorbereiden van je buffet in Berlicum en geniet je samen met je collega’s, vrienden of familie van heerlijke gerechten. Benieuwd wat De Buffetten Boer kan betekenen voor jouw organisatie? Je vraagt eenvoudig een offerte aan voor jouw bedrijfsfeest of familiefeest via onze offertepagina. Bovendien is De Buffetten Boer een uiterst flexibele traiteur in Berlicum. Je wijzigt je bestelling zelfs nog twee dagen van tevoren zonder enige moeite. Wij leveren binnen de regio ook een buffet in Sint-Michielsgestel

Kies en bestel jouw buffet

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta

Nieuw: geniet van een verse & ambachtelijke maaltijd aan huis

Verse en gezonde maaltijdpakketten! Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis!

Maak jouw compleet verzorgde buffet helemaal af met deze fijne extra's

Buffet in Berlicum voor kleine en grote eters

Natuurlijk mogen ook de kleinsten meegenieten van al het lekkers van De Buffetten Boer. Speciaal daarvoor zijn de luxe pakketten, beschikbaar vanaf een gezelschap vanaf 12 personen, ook te bestellen voor kleine eters. Daarnaast kun je je catering in Berlicum geheel aanpassen naar je eigen wensen. Zo bestel je net zo eenvoudig een buffet in Berlicum voor vegetariërs, mensen die halal eten of een glutenvrij dieet volgen. Je Luxe Buffet, met heerlijke varkenssaté en varkensoesters of Het Vis- en Vlees Buffet met tongfilet, zalm en andere lekkernijen, pas je zo eenvoudig aan.

Buffet in Berlicum voor groot (bedrijfs)feest

Bij het organiseren van een groot feest kan De Buffetten Boer ook veel voor je betekenen. Normaal gesproken is het veel werk een buffet of diner te regelen voor een grote groep mensen, maar met een buffet in Berlicum van De Buffetten Boer heb je hier geen omkijken naar. Grote bedrijven in heel Nederland maken al gebruik van deze vorm van catering in Berlicum. Waarom zou je jouw bedrijfsfeest niet afsluiten met een heerlijk buffet thuisbezorgd in Berlicum? Vraag een offerte op via onze offertepagina, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Buffet Berlicum

De laatste puntjes op de i voor jouw familie- of bedrijfsfeest, natuurlijk regel je jouw catering in Berlicum eenvoudig online bij De Buffetten Boer. Wil je volgende week al gebruik maken van onze service of je bestelling aanpassen? Ga dan nu naar onze site en plaats je bestelling. Wist je trouwens dat wij ook buffetten bezorgen in Sint-Michielsgestel, 's-Hertogenbosch en 's-Hertogenbosch? We komen echt (bijna) overal in Nederland!