Ga naar content
Open menu

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Barendrecht

Laat een heerlijk vers ambachtelijk buffet bij jou thuis bezorgen. Onze klanten geven ons een 9,5. Serveer jouw gasten, werknemers, familie of vrienden een heerlijk ambachtelijk buffet in Barendrecht

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Barendrecht
Barendrecht

Laat je buffet thuisbezorgen

Op zoek naar catering in Barendrecht of wil je zonder zorgen genieten van een buffet in Barendrecht? Laat De Buffetten Boer dan een heerlijk buffet klaarmaken voor jou en je gasten. Geniet van de meest diverse smaken bij jou thuis. Verse ingrediënten en alle toebehoren staan op tijd voor jouw deur, zodat je er thuis een onvergetelijk feest van kunt maken.

Veelzijdig buffet thuisbezorgd in Barendrecht

Verwacht je meer dan 50 personen op een feestje? Dan regel je het diner natuurlijk eenvoudig via De Buffetten Boer. Zo bespaar je jezelf een boel werk bij het voorbereiden van je buffet in Barendrecht en geniet je samen met je collega’s, vrienden of familie van heerlijke gerechten. Benieuwd wat De Buffetten Boer kan betekenen voor jouw organisatie? Je vraagt eenvoudig een offerte aan voor jouw bedrijfsfeest of familiefeest via onze offertepagina. Bovendien is De Buffetten Boer een uiterst flexibele traiteur in Barendrecht. Je wijzigt je bestelling zelfs nog twee dagen van tevoren zonder enige moeite. Wij leveren binnen de regio ook een buffet in Ridderkerk

Kies en bestel jouw buffet

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta

Nieuw: geniet van een verse & ambachtelijke maaltijd aan huis

Verse en gezonde maaltijdpakketten! Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis!

Maak jouw compleet verzorgde buffet helemaal af met deze fijne extra's

Bijzondere opties buffet Barendrecht

In een grote groep met eters vind je altijd wel mensen met een uitgekiend dieet of bijzondere eetwensen. Daarom biedt De Buffetten Boer speciaal daarvoor bijzondere opties aan. Zo bestel je gewoon het buffet in Barendrecht van jouw voorkeur, maar kan iedereen aanschuiven. Gasten die graag halal, glutenvrij of vegetarisch eten kunnen net zo goed meegenieten. Bestel gewoon catering in Barendrecht bij De Buffetten Boer, en geniet van jouw Keuze Is Reuze of Luxe Buffet zoals jij wilt. Met één van deze buffetten krijg je heerlijke vleesgerechten met bijvoorbeeld varkenshaas thuisbezorgd, groenteschotels, salades en smakelijke bijgerechten. Natuurlijk compleet met drankjes, stokbrood en lekkere sauzen.

Buffet in Barendrecht voor groot (bedrijfs)feest

Bij het organiseren van een groot feest kan De Buffetten Boer ook veel voor je betekenen. Normaal gesproken is het veel werk een buffet of diner te regelen voor een grote groep mensen, maar met een buffet in Barendrecht van De Buffetten Boer heb je hier geen omkijken naar. Grote bedrijven in heel Nederland maken al gebruik van deze vorm van catering in Barendrecht. Waarom zou je jouw bedrijfsfeest niet afsluiten met een heerlijk buffet thuisbezorgd in Barendrecht? Vraag een offerte op via onze offertepagina, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Buffet Barendrecht

Genoeg inspiratie opgedaan op onze website? Plaats dan nu jouw bestelling voor jouw buffet thuisbezorgd in Barendrecht. Bij De Buffetten Boer profiteer je van de meest voordelige en flexibele catering in Barendrecht. Zo voeg je eenvoudig zaken toe aan je bestelling of verplaats je de bezorging van je buffet tot twee dagen van tevoren. Ideaal!  Wist je trouwens dat wij ook buffetten bezorgen in Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht en Oud-Beijerland? We komen echt (bijna) overal in Nederland!