Ga naar content
Open menu

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Aalsmeer

Laat een heerlijk vers ambachtelijk buffet bij jou thuis bezorgen. Onze klanten geven ons een 9,5. Serveer jouw gasten, werknemers, familie of vrienden een heerlijk ambachtelijk buffet in Aalsmeer

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Aalsmeer
Aalsmeer

Verrassende smaken ontdek je met één van onze heerlijke buffetten

De Buffetten Boer biedt twaalf heerlijke, verrassende buffetten aan voor echte levensgenieters. Ideaal voor een feestje met familie, vrienden of collega’s. Wij zorgen ervoor dat alle ingrediënten, borden, bestek, opwarmbakken en brandpotjes bij je thuis afgeleverd worden en halen alles na de tijd weer op. Zo geniet je samen van een heerlijk buffet in Aalsmeer, zonder inkopen te hoeven doen of af te hoeven wassen.

Buffet thuisbezorgd in Aalsmeer wanneer jij dat wilt

De Buffetten Boer brengt de lekkerste gerechten gewoon bij jou thuis. Je bestelt een buffet in Aalsmeer eenvoudig online, voor het aantal gasten dat je verwacht. Wij leveren op de afgesproken datum jouw salades, stokbrood en andere versbereide gerechten inclusief toebehoren. Zo warm je thuis of op kantoor eenvoudig alles op en houd je het eten warm met de meegeleverde warmhoudbakken en brandpotjes. Na de tijd halen wij alles weer op. Je hoeft dus niets af te wassen. Daarmee is de service van jouw meest flexibele traiteur in Aalsmeer ook heel geschikt voor het organiseren van een feest op een bijzondere locatie. Liever een buffet thuisbezorgd in Kudelstaart? Dat kan ook, wij leveren namelijk in heel Nederland.

Kies en bestel jouw buffet

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta

Nieuw: geniet van een verse & ambachtelijke maaltijd aan huis

Verse en gezonde maaltijdpakketten! Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis!

Maak jouw compleet verzorgde buffet helemaal af met deze fijne extra's

Buffet in Aalsmeer voor kleine en grote eters

Natuurlijk mogen ook de kleinsten meegenieten van al het lekkers van De Buffetten Boer. Speciaal daarvoor zijn de luxe pakketten, beschikbaar vanaf een gezelschap vanaf 12 personen, ook te bestellen voor kleine eters. Daarnaast kun je je catering in Aalsmeer geheel aanpassen naar je eigen wensen. Zo bestel je net zo eenvoudig een buffet in Aalsmeer voor vegetariërs, mensen die halal eten of een glutenvrij dieet volgen. Je Luxe Buffet, met heerlijke varkenssaté en varkensoesters of Het Vis- en Vlees Buffet met tongfilet, zalm en andere lekkernijen, pas je zo eenvoudig aan.

Buffet in Aalsmeer voor groot (bedrijfs)feest

Bij het organiseren van een groot feest kan De Buffetten Boer ook veel voor je betekenen. Normaal gesproken is het veel werk een buffet of diner te regelen voor een grote groep mensen, maar met een buffet in Aalsmeer van De Buffetten Boer heb je hier geen omkijken naar. Grote bedrijven in heel Nederland maken al gebruik van deze vorm van catering in Aalsmeer. Waarom zou je jouw bedrijfsfeest niet afsluiten met een heerlijk buffet thuisbezorgd in Aalsmeer? Vraag een offerte op via onze offertepagina, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Buffet Aalsmeer

Wil je volgende week al genieten van één van de ambachtelijke buffetten van De Buffetten Boer? Jouw buffet thuisbezorgd in Aalsmeer regel je eenvoudig online. Bovendien profiteer je altijd van aantrekkelijke prijzen, topkwaliteit verse ingrediënten en een complete service, voor onbezorgd genieten. Wist je trouwens dat wij ook buffetten bezorgen in Kudelstaart, Uithoorn en Amsterdam Airport Schiphol? We komen echt (bijna) overal in Nederland!