Ga naar inhoud
Mensen scheppen hun buffet op uit de warmhoudschalen

De vijf belangrijkste redenen om te kiezen voor De Buffetten Boer

Als het gaat om het organiseren van een feest of evenement, is het kiezen van het juiste cateringbedrijf van groot belang voor het succes van de dag. Bij De Buffetten Boer begrijpen we dat als geen ander, en daarom bieden we een unieke ervaring. Hier zijn vijf goede redenen waarom je er goed aan doet om te kiezen voor De Buffetten Boer: 

Ruime keus aan buffetten, aan te passen aan jouw wensen

Bij De Buffetten Boer begrijpen we dat geen twee evenementen of gelegenheden hetzelfde zijn. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment buffetten die volledig kunnen worden aangepast aan jouw wensen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een klassiek stamppotbuffet, een luxe visbuffet of een vegetarisch buffet, wij hebben het allemaal. Onze ruime keus aan buffetten zorgt ervoor dat er voor iedereen iets lekkers is om van te genieten.

Uitgebreide service

Bij De Buffetten Boer gaan we verder dan alleen het leveren van heerlijk eten. Onze uitgebreide service omvat het brengen van het buffet inclusief serviesgoed, opwarmschalen, opscheplepels, thermoboxen en alle overige benodigdheden. Na die tijd halen we alles weer op en doen we de afwas voor je. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische details en kun je volop genieten van je feest.

Hoge kwaliteit en verse producten

Bij De Buffetten Boer hechten we veel waarde aan kwaliteit. Daarom gebruiken we alleen de allerbeste ingrediënten voor onze buffetten. We bereiden al onze buffetten met verse ingrediënten, het vlees is van de slager, onze vis van de vishandel, en al het eten wordt vers bereid in onze eigen keuken. Zo verzorgen we jou van smaakvolle en hoogwaardige maaltijd.  

Speciale dieetwensen? Geen probleem!

We begrijpen dat gasten verschillende dieetwensen en -vereisten kunnen hebben. Bij De Buffetten Boer houden we hier graag rekening mee. Of jij of je gasten nu vegetarisch, glutenvrij of halal eet. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Zo kan iedereen onbezorgd genieten van het buffet.

Uitstekende klantbeoordelingen

Niets spreekt harder dan tevreden klanten. Bij De Buffetten Boer zijn we er trots op dat we een beoordeling van 9,5 hebben behaald op Kiyoh, een onafhankelijk beoordelingsplatform. Het maakt ons blij om te zien dat zoveel klanten tevreden zijn met onze dienstverlening, kwaliteit en smaak. Wij streven er altijd naar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Kortom, als je op zoek bent naar een cateringbedrijf dat uitstekende service, ruime keus aan buffetten, aandacht voor dieetwensen, hoge kwaliteit en tevreden klanten biedt, dan is De Buffetten Boer de juiste keuze voor jouw gelegenheid. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw evenement onvergetelijk kunnen maken! 

Kies jouw favoriete buffet

  • De beste versproducten van slager en visboer
  • Verse salades, sauzen en stokbrood
  • Inclusief opwarmschalen, borden en bestek
  • Breng- en haalservice
  • Géén afwas
Delen op: