Voor 12:00 besteld, morgen bezorgd Vlees, vis en verse ingredi├źnten Inclusief BBQ, borden en bestek Geen afwas
Voor 12:00 besteld, morgen gratis bezorgd (vol is vol)
In Nederland*, 7 dagen per week, ook zon- en feestdagen.
Voor een deel van Zeeland en Limburg rekenen we € 50,- bezorgkosten. Wij leveren niet op de waddeneilanden
Binnen 24 uur een offerte
Zodat u uw buffet snel kunt regelen.
Bestelling tot 2 dagen voor levering wijzigen
Ideaal voor als u nog niet het precieze aantal gasten weet.
Wij halen alles gratis op en doen de afwas
Laat alle vaat vuil achter, lekker makkelijk!

Kwaliteit van A tot Z!

Onbezorgd genieten met het hele bedrijf

Een bedrijfsfeest op de planning met werknemers of relaties? Dit is eenvoudig om te organiseren. De Buffetten Boer verzorgt ambachtelijke buffetten van begin tot eind. Dat betekent: ambachtelijke buffetten, inclusief serviesgoed, huisgemaakte salades, stokbroden en geen afwas!

Alles geregeld, onbezorgd genieten

Alles geregeld betekent dat ook ├ęcht alles geregeld is. Vraag eenvoudig een offerte aan, vermeld de voorkeuren en De Buffetten Boer neemt alles uit uw handen.

Het ambachtelijke vlees komt rechtstreeks van de slager, hierdoor geniet iedereen naast gemak van hoogwaardige kwaliteit. De salades en sauzen bereiden de vakmannen in eigen keuken bereid, de bakker levert de broden. De Buffetten Boer kan tevens rekening houden met glutenvrije, vegetarische en halal producten.

De levering van het buffet is mogelijk op iedere locatie in Nederland. Gratis bezorgd, inclusief serviesgoed. Na een ambachtelijke maaltijd kan alles vuil achtergelaten worden. Het is de service dat De Buffetten Boer alle materialen en het serviesgoed reinigen. Dat bedoelen we met onbezorgd genieten!

Heerlijke bonbons

Feestelijke extra’s

Om een ambachtelijk buffet een extra feestelijke sfeer mee te geven kunt u diverse extra’s bestellen. Taarten en desserts maken uw buffet helemaal compleet. U bestelt deze feestelijke extra’s makkelijk bij als u uw compleet verzorgde buffet gaat bestellen!

Wat klanten over ons zeggen

Kwaliteit waardeert iedereen. Dat blijkt wel uit de fantastische reacties die wij van onze klanten krijgen. Zij beoordelen ons gemiddeld met maar liefst een 9,2!

Vraag een offerte aan


Een offerte is in enkele minuten aangevraagd. Geef uw wensen en voorkeuren door aan De Buffetten Boer. Wij reageren binnen 24 uur.

Het aantal personen nog niet bekend? De bestelling kan tot 2 dagen voor levering gewijzigd worden!
U kunt de offerte ook telefonish aanvragen, bel:
(0342) 49 00 47