Ga naar content
Terug naar blogs

Oud en nieuw vieren tijdens corona

Oudejaarsavond: een avond vol oliebollen, vuurwerk en champagne. Samen met je familie of vrienden het nieuwe jaar inluiden. Het rondje nieuwjaarskussen om 12 uur. Dat zal dit jaar even iets anders zijn! Ben je benieuwd hoe je oud en nieuw kunt vieren tijdens corona? Wij vertellen het je in deze blog.

Oud en nieuw corona

Oud en nieuw vieren tijdens corona

Tijd voor een feestje! Oudejaarsavond wil je doorbrengen met je vrienden of familie. Door het coronavirus is dit wat lastiger, omdat we zo veel mogelijk afstand moeten houden. Toch zijn er genoeg manieren waarop we alsnog een feestje kunnen vieren. Lees je mee?

Richtlijnen tijdens oud en nieuw

Allereerst vinden we het belangrijk om te benadrukken dat wij de richtlijnen van het RIVM uiterst serieus nemen. Dit betekent geen handen schudden, vaak handen wassen en 1,5 meter afstand houden. Hoe lastig dit soms ook is, het houdt ons gezond. 

Zeker met een drankje op, kunnen de richtlijnen vervagen. Let daarom goed op en blijf je gezonde verstand gebruiken. We willen natuurlijk dat 2021 minder restricties heeft. 

Oud en nieuw met 1,5 meter afstand 

Feestjes zoals oud en nieuw vergen wat creativiteit. Toch is het zeker niet onmogelijk om een leuk feestje te organiseren met 1,5 meter afstand. Ben je benieuwd hoe? Wij geven je een aantal tips.

1) Creëer voldoende ruimte

Het allerbelangrijkste: zorg dat er genoeg ruimte is. 1,5 meter afstand bewaren is enkel mogelijk als er voldoende ruimte voor is. Zoek daarom een ruimte locatie uit en nodig niet ál te veel mensen uit. Hoe kleiner de groep, hoe makkelijker het tenslotte is om afstand te bewaren.

2) Gebruik je gezonde verstand

Tijdens oud en nieuw wordt er regelmatig een fles champagne genuttigd. Dat hoort er nou eenmaal bij! Blijf wel je gezond verstand gebruiken. Grenzen vervagen toch iets meer na een paar glaasjes en het blijft belangrijk om afstand te houden. 

Jaarswisseling corona

3) Vier feestjes zo veel mogelijk buiten

In de buitenlucht verspreidt het coronavirus minder snel. Wil je een feestje vieren met een grotere groep? Kies er dan voor om in de buitenlucht te feesten. Dit is geen vrijbrief om de 1,5 meter afstand te laten varen. Ook buiten is deze belangrijk. 

Hoe organiseer je een feest in de buitenlucht? Simpel, zet een partytent op, steek de vuurkorf aan en deel desnoods wat kleedjes uit. Versier de tent met slingers, een discobal en pak om 12 uur dat confettikanon erbij. 

 4) Bestel een geheel verzorgd buffet

Je oudejaarsavond goed beginnen? Geniet met je vrienden of familie van een buffet. Wij begrijpen dat je niet zit te wachten op het geregel en de stress. Daarom regelt De Buffetten Boer alles voor je. Wij leveren een geheel verzorgd buffet, met alles erop en eraan. We komen zelfs de vuile vaat weer bij je ophalen! Zo kun jij ongestoord genieten van je oud en nieuw. 

1,5 meter buffet met De Buffetten Boer
Kies en bestel jouw buffet


Hoe gaat De Buffetten Boer coronaproof te werk? 

De Buffetten Boer neemt alle maatregelen rondom het coronavirus uiterst serieus. Uiteraard stellen wij de veiligheid van onze klanten en onze medewerkers voorop. Daarom zorgen wij ervoor dat alles zo schoon mogelijk is. Bij het bezorgen en afhalen nemen onze medewerkers de 1,5 meter afstand in acht. 

Wij hebben een aantal maatregelen getroffen om onze medewerkers en onze klanten te beschermen tegen besmetting. Hieronder een opsomming van de getroffen maatregelen binnen ons bedrijf en bij onze chauffeurs.

Binnen ons bedrijf

 • Onze medewerkers dragen standaard handschoentjes en haarnetjes en als extra maatregel draagt iedereen nu ook mondkapjes om eventuele verspreiding te voorkomen.
 • Standaard bij ons, dus ook nu, worden de handen meermaals per dag gewassen met desinfecterende zeep.
 • Ons bedrijf is uiterst hygiënisch en voldoet aan de hoogste eisen. Echter, zullen wij ons reinigingsproces uitbreiden met extra desinfecterende en alcoholhoudende middelen.
 • Tafels, stoelen, deurklinken en toiletten worden extra gereinigd met desinfecterende en alcoholhoudende middelen.
 • Ons bedrijf is uitgerust met een zeer goed ventilatiesysteem dat zorg draagt voor inbreng van voldoende frisse lucht.
 • Ons bedrijf is alleen toegankelijk voor medewerkers, mensen die niet in dienst zijn komen niet meer binnen.
 • Wij vragen u met iDeal te betalen. Contante betalingen nemen wij niet meer aan.

Onze chauffeurs 

 • Om verspreiding te voorkomen hebben wij besloten per direct alle bestellingen tot aan de deur te bezorgen en niet meer, zoals u gewend bent, tot aan de tafel.
 • Voor het klaarzetten van de afwas en retouren vragen wij u dit bij de voordeur te doen, zodat de chauffeur niet uw locatie of woning hoeft te betreden.
 • Al onze chauffeurs dragen latex wegwerp handschoentjes.
 • In elke bestelauto is desinfecterende zeep aanwezig voor de chauffeur om zijn handen veelvuldig te ontsmetten.
Elk moment genieten van een heerlijk buffet
De Buffetten Boer biedt alles om je buffet compleet en ambachtelijk te maken:
 • Vandaag vóór 12 uur besteld, morgen geleverd.
 • Wijzig je bestelling tot 2 dagen vóór levering.
 • We brengen je buffet én halen alles weer op, gratis.
 • Met borden, bestek en servetten
Bekijk alle buffetten
Terug naar blogs

Meer interessante blogs