Voor 12:00 besteld, morgen bezorgd Vlees, vis en verse ingrediënten Inclusief BBQ, borden en bestek Geen afwas
Voor 12:00 besteld, morgen gratis bezorgd (vol is vol)
In Nederland*, 7 dagen per week, ook zon- en feestdagen.
Voor een deel van Zeeland en Limburg rekenen we € 50,- bezorgkosten. Wij leveren niet op de waddeneilanden
Gratis geleverd incl. opwarm schalen, servies en bestek
Plus verse salades, sauzen en stokbrood.
100% ambachtelijk vlees, vis en verse ingrediënten
Ook vegetarisch, glutenvrij en halal.
Wij halen alles gratis op en doen de afwas
Laat alle vaat vuil achter, lekker makkelijk!

Tips voor de leukste vrijgezellenfeest ideeën

Tips voor de leukste vrijgezellenfeest ideeën Gaat iemand uit je vriendengroep of van de familie binnenkort trouwen? Hier kun je voor een geslaagd vrijgezellenfeest ideeën opdoen. Heb jij de eer gekregen om het feestje te organiseren? Dan zijn er veel dingen om te regelen.

Hoe een vrijgezellenfeestje eruit gaat zien, hangt natuurlijk helemaal af van de toekomstige bruid of bruidegom. Verder wil je het iedereen in de groep zoveel mogelijk naar de zin maken. We helpen je graag met inspiratie opdoen.

We zetten de beste en meest originele vrijgezellenfeest ideeën op een rijtje. Van de activiteiten tot de praktische zaken en van de hapjes tot de drankjes: met de juiste voorbereiding en een goede dosis creativiteit wordt het feest gegarandeerd een succes.

De origineelste vrijgezellenfeest ideeën

Heb je een grote vriendengroep of familie, dan is de kans groot dat je in een korte tijd veel vrijgezellenfeestjes hebt. Hoe houd je het origineel en vernieuwend? Iedereen heeft maar een keer in zijn of haar leven een vrijgezellenfeestje. De dag moet dus wel speciaal zijn voor de aanstaande bruid of bruidegom. Met onze tips maken jullie er een echt onvergetelijke dag van.

Bestaat het groepje feestgangers uit creatievelingen? Probeer een workshop handlettering. Deze nieuwste rage is meer dan alleen leuk: het is met recht verslavend te noemen. Schat je in dat een actieve, uitdagende dag meer in de smaak zal vallen? Beleef dan samen jullie eigen Expeditie Robinson op het strand. Voor de echte feestbeesten is het zelfs mogelijk om met ‘The Hangover Citygame’ de gelijknamige film zelf te ervaren.

Met deze vrijgezellenfeest ideeën heb je voor iedere groep een passende én originele optie.

Vrijgezellenfeestjes voor een acceptabele prijs

Hoewel je een unieke, onvergetelijke dag wilt organiseren, moeten de kosten wel te overzien zijn. Hoe organiseer je een leuk feestje voor een redelijke prijs? We geven je wat suggesties voor voordelige activiteiten die tegelijkertijd zeer vermakelijk zijn.
Ooit gehoord van het ‘slechtste chauffeur vrijgezellenfeest’? Voor een acceptabel bedrag heb je samen de grootste lol op het parcours. Wie verdient de prijs voor slechtste chauffeur?De mannen kunnen zich ook helemaal uitleven met airsoft of archery tag. Beide opties zijn originele varianten op paintball of laser gamen. Daarnaast zijn deze schietspellen ook nog betaalbaar. Met voordelige activiteiten houd je ook nog voldoende budget over voor een luxe maaltijd. Kom even helemaal bij en laad jezelf op voor het avondprogramma.

Heerlijk eten zo geregeld

Een luxe maaltijd moet natuurlijk wel even geregeld worden. Gelukkig heb je voordelig en eenvoudig wat georganiseerd met de hulp van De Buffetten Boer. Een buffet is perfect voor groepsuitjes. Op de dag zelf hoef je nergens naar om te kijken, omdat alles tot in de puntjes verzorgd wordt.Alles wordt gratis bezorgd, inclusief opwarmschalen, servies en bestek. Nadat jullie van het heerlijke eten genoten hebben, wordt alles weer opgehaald. Zelfs de afwas! Een buffet van De Buffetten Boer is ambachtelijk en bestaat uit de meest verse producten. Voor de rest van de avond kunnen jullie er helemaal tegenaan en kan je tot de kleine uurtjes doorfeesten.
Delen

Misschien vind u deze artikelen ook interessant