Voor 12:00 besteld, morgen bezorgd Vlees, vis en verse ingrediƫnten Inclusief BBQ, borden en bestek Geen afwas
Voor 12:00 besteld, morgen gratis bezorgd (vol is vol)
In Nederland*, 7 dagen per week, ook zon- en feestdagen.
Voor een deel van Zeeland en Limburg rekenen we € 50,- bezorgkosten. Wij leveren niet op de waddeneilanden
Gratis geleverd incl. opwarm schalen, servies en bestek
Plus verse salades, sauzen en stokbrood.
100% ambachtelijk vlees, vis en verse ingrediƫnten
Ook vegetarisch, glutenvrij en halal.
Wij halen alles gratis op en doen de afwas
Laat alle vaat vuil achter, lekker makkelijk!

De lekkerste en makkelijkste borrelhapjes bij een buffet

De lekkerste en makkelijkste borrelhapjes bij een buffet Het is lekker, maar ook leuk om zelf wat extra’s aan je buffet toe te voegen. Aan warme gerechten heeft u waarschijnlijk al genoeg. Daarom wat nuttige tips om koude hapjes toe te voegen als voorgerecht of gewoon om te snoepen. Heerlijk, maar ook erg makkelijk!

Carpaccio wraps

Wie is er niet dol op een heerlijke carpaccio. Waarom zou u het dan niet als een lekker borrelhapje serveren? In enkele minuten klaargemaakt voor uw gasten. Wat heeft u nodig?
Dun gesneden carpaccio, tortilla wraps, pesto, parmezaanse kaas, sla en eventueel pijnboompitjes. Snijd dit in kleine porties en u heeft een lekker fris hapje met een goede bite.

Meloen met ham

Lekker en ook nog is gezond. Dan kunt u er echt niet omheen. Gelukkig is het ook nog eens makkelijk te maken. Snijd de meloen in stukjes en leg de parmaham erover heen. Simpel toch? Experimenteer eventueel met een lekkere dressing. Op leuke wijze presenteren? Serveer het in een glaasje of op een prikker. Een ideale hap op een warme zomerdag.

Cocktail garnalenspies

Dit is een hapje dat ook tussen het warm buffet door lekker is. Zet gekruide (welke u lekker vindt, bijvoorbeeld knoflook) cocktailgarnaaltjes met gesneden cherrytomaten op een lange prikker. Meer hoeft u eigenlijk niet te doen. Houdt u van pittig eten? Zet dan ook wat chilisaus op tafel om lekker te dippen.

Gevulde eieren

De meeste kennen dit populaire hapje wel. Zowel lekker om vooraf te eten en als hapje tussen het warm buffet door. Kook voldoende eieren en laat deze flink afkoelen. Na het pellen snijdt u ze in de lengte doormidden en haalt u het eigeel uit de eieren.

Voeg verder toe: mayonaise, ketchup, mosterd en tabasco. Voeg naar eigen smaak wat zout en peper toe. Vul de halve eitjes met het gladde ‘papje’ en maak het af met wat paprikapoeder. Een liefhebber van heet eten? Een klein beetje sambal geeft wat extra pit.
Delen

Misschien vind u deze artikelen ook interessant